HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ά. Τσιγκρής από τα Καλάβρυτα: «Θα Είμαι Πάντα Δίπλα σας…»

Με αφορμή τη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Αχαΐας -που έγινε την Τετάρτη 27/7, με την παρουσία στελεχών από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτω...

Με αφορμή τη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Αχαΐας -που έγινε την Τετάρτη 27/7, με την παρουσία στελεχών από την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων- ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής είχε τη ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της ΝΔ από την ευρύτερη περιοχή και να συζητήσει μαζί τους για την πολιτική επικαιρότητα και τα επιμέρους προβλήματα της περιοχής τους.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της ΝΔ έθεσαν τα ζητήματα της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, των δυσλειτουργιών του ενιαίου Δήμου Καλαβρύτων, του κακού οδικού δικτύου, της έλλειψης πολιτικών στήριξης της κτηνοτροφικής παραγωγής, αλλά και των οργανωτικών προβλημάτων της τοπικής κομματικής οργάνωσης σε επίπεδο Νομού.

Ο Άγγελος Τσιγκρής αφού άκουσε προσεκτικά το σύνολο των παρισταμένων αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα παραπάνω προβλήματα και τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να μην είναι αυτοτελής δήμος τα μαρτυρικά Καλάβρυτα που αποτελούν μοναδική περίπτωση πόλης, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για τον κόσμο ολόκληρο.

Επίσης, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην παντελή αδιαφορία των τοπικών παραγόντων του Νομού μας για τη δικαίωση της μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του 1943 και την απαράδεκτη παραίτηση από το δικαίωμα στη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων, θυμίζοντας ταυτόχρονα την περίπτωση του Διστόμου και του αείμνηστου βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Σταμούλη.

Επιπρόσθετα, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στους Καλαβρυτινούς κτηνοτρόφους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφική παραγωγή, λόγω της απουσίας στοιχειώδους στήριξης από την Πολιτεία.

Από την άλλη μεριά, χαρακτήρισε απαράδεκτη την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και τη μείωση του αριθμού των κλινών του σε 20, με αποτέλεσμα να μην επαρκεί ούτε στο ελάχιστο στις αυξημένες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο τυροκομείο του Σκεπαστού που διαθέτει το μεγαλύτερο ψυγείο στα Βαλκάνια και το Ολυμπιακών προδιαγραφών χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Δύο έργα και ταυτόχρονα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Αχαΐας, τα οποία λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας παραμένουν αναξιοποίητα και δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα οφέλη στην περιοχή.

Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής, αφού ευχαρίστησε όλα στα κομματικά στελέχη που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη, τους απεύθυνε ο ίδιος πρόσκληση για νέα συνάντηση στα Καλάβρυτα την Κυριακή 21 Αυγούστου και δεσμεύθηκε ότι θα δημοσιοποιήσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.