HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν. Νικολόπουλος: «Ετοιμάζουν… Μεσαίωνα στο χώρο της Υγείας για τα Καλάβρυτα»

Για τον κίνδυνο να κλείσει το νοσοκομείο Καλαβρύτων και να υποβαθμιστούν οι πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες υγείας στην περιοχή, αναφέρει στην Ερώτησ...

Για τον κίνδυνο να κλείσει το νοσοκομείο Καλαβρύτων και να υποβαθμιστούν οι πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες υγείας στην περιοχή, αναφέρει στην Ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας (μετά και τι πρόσφατες ανακοινώσεις) ο Βουλευτής με αφορμή το κυβερνητικό σχέδιο αναδιάρθρωσης στο χώρο της Υγείας. Όπως τονίζει ο κ. Νικολόπουλος, τα Καλάβρυτα, υποβαθμίζονται και ως τουριστικός πόλος υποβαθμίζονται δεν θα υπάρχει πλέον στη περιοχή επαρκής υγειονομική κάλυψη.

«Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων το οποίο ήδη είναι υποβαθμισμένο λόγω της έλλειψης στελεχών, υποβαθμίζεται περαιτέρω σε Κέντρο Υγείας, χάνοντας τη μοναδική εναπομένουσα παθολογική κλινική και την παροχή ακτινολογικών και μικροβιολογικών εξετάσεων. Το παράδοξο είναι ότι διασυνδέεται με το Νοσοκομείο Αιγίου που μετατρέπεται σε νοσοκομείο δορυφόρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών», αναφέρει μεταξύ άλλων στην Ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος.

Ο Αχαιός Βουλευτής, ερωτά τον Υπουργό πως θα έχουν οι ηλικιωμένοι κάτοικοι νοσοκομειακή περίθαλψη όταν το πιο κοντινό νοσοκομείο απέχει μέχρι και δύο ώρες από το τόπο κατοικίας τους, με δεδομένη την ανυπαρξία υπηρεσιών του ΕΚΑΒ
www.thebest.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.