HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Η Υγεία Ταξιδεύει. Αυθεντικές θαλασσινές αφηγήσεις».

Κυκλοφόρησε από τις πολύ γνωστές Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννη Β. Παρισιάνου το σύγγραμμα:  «Η Υγεία Ταξιδεύει. Αυθεντικές θαλασσινές αφηγήσεις»....

Κυκλοφόρησε από τις πολύ γνωστές Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννη Β. Παρισιάνου το σύγγραμμα: 
«Η Υγεία Ταξιδεύει. Αυθεντικές θαλασσινές αφηγήσεις». 
Πρόκειται για συλλογική προσπάθεια που εκπονήθηκε μέσα σε 2,5 χρόνια. Περιγράφονται αυτοτελείς αφηγήσεις πραγματικών υγειονομικών συμβάντων που έλαβαν μέρος σε πλοία ή σε παράκτιες περιοχές από τα παλαιά χρόνια έως και σήμερα. Συγκλονιστικές εμπειρίες ναυτικών καταδεικνύουν την αναγκαιότητα υπηρεσίας ιατρών στα πλοία. Το βιβλίο διανθίζεται από γνωμικά – παροιμίες – ποιητικές αναζητήσεις σχετιζόμενα όλα με τη θάλασσα ενώ φωτογραφίες και έργα ζωγραφικής που συμπεριλαμβάνονται αποτελούν βραβευμένα έργα μαθητών Γυμνασίου από αντίστοιχο διαγωνισμό της Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας. 
Την διεύθυνση και τον συντονισμό της έκδοσης τον είχε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας δρ Ν. Χ. Ραζής ενώ συμμετέχουν 41 συγγραφείς από όλη την Ελλάδα. Το έργο προλόγισε οι τέως Υπουργοί Γιάννης. Δ. Διαμαντίδης και Θάνος Στ. Μικρούτσικος. Το πόνημα έχει αποδοθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διαβάζεται άνετα τόσο από Υγειονομικούς όσο και από λοιπούς Αναγνώστες. Εστάλη σε πολυάριθμες Δημόσιες Βιβλιοθήκες και Φορείς και η διάθεσή του γίνεται από τις Ιατρικές Εκδόσεις Γιάννη Β. Παρισιάνου (τηλ/fax: 210 7482996, mail: info@parisianouj.gr). Επιπροσθέτως έχει συμπεριληφθεί και στους σχετικούς καταλόγους του εν λόγω εκδοτικού οίκου καθώς και στην ιστοσελίδα του (www.parisianouj.gr).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.