HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος Καλαβρυτινών στην πλατεία για το Νοσοκομείο

Πλήθος Καλαβρυτινών κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Καλαβρύτων θέλοντας να εκφράσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους σχετικά με ...

Πλήθος Καλαβρυτινών κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Καλαβρύτων θέλοντας να εκφράσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους σχετικά με το ζήτημα των ημερών για τα Καλάβρυτα που είναι το μέλλον του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων.
Στην συγκέντρωση μίλησε ο κ. Νίκος Ραζής διευθυντής του Κ.Υ. Κλειτορίας, ο κ. Τζολάκης πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του Γ.Ν. Καλαβρύτων και ο κ. Θεόδωρος Νασιώτης διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, εκφράζοντας όλοι τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις τους για το μέλλον του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων. Παρόν στην συγκέντρωση έδωσε και ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ κ.Θανάσης Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

2 σχόλια

  1. Ο πατέρας μου διηγείται, πως όταν ήταν μικρός, γύρω στα δέκα, ως παιδί του χωριού ήταν λίγο πιο άτακτος. Στο χωριό τα παιδιά, μην έχοντας άλλα ερεθίσματα εκτός από το περιβάλλον τους, εκείνα τα χρόνια, έκαναν διάφορες "διαβολιές" με τα ζώα. Είχε βρει λοιπόν ένα παιχνίδι, να χαιδεύει το γουρούνι κάτω από τη κοιλιά για να το χαλαρώνει και μόλις ήταν χαλαρωμένο,"του 'παιζε"(όπως θα διηγιόταν ένας κρητικός) μια στ' αυτιά για να γελάσει με το ξάφνιασμα του γουρουνιού και με το πανικόβλητο γρύλλισμά του!!! Αυτό το ξαναέκανε αμέσως αφού είχε περάσει η κατάσταση του πανικού στο γουρούνι, και ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι που ο πατέρας μου βαριόταν και έφευγε.
    Στους ανθρώπους από την άλλη αρέσει το "χάιδεμα στ' αυτιά"!!! Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.