HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας χρόνος χωρίς τον Σωκράτη Γκιόλια

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Ήταν ξημερώματα της 19ης Ιουλίου του 2010 (5:25) , ότ...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Ήταν ξημερώματα της 19ης Ιουλίου του 2010 (5:25) , όταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ο "άγνωστος" bloger, δολοφονήθηκε στην είσοδο του σπιτιού του από τη τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».
Οι 17 σφαίρες που γάζωσαν το κορμί του Σωκράτη, έκλεισαν ταυτόχρονα μια για πάντα την ελεύθερη φωνή του αλλά όχι και την ελεύθερη φωνή των blogs.

Για αρκετά χρόνια, όσοι ασχολούμαστε με το blogging, η παρουσία του "τρωκτικού"(troktiko.blogspot.com) ήταν σημείο αναφοράς και θαυμασμού για την γρήγορη και τεράστια απήχηση που είχε σε όλο τον κόσμο κάνοντας το το πιο δημοφιλή ιντερνετική εφημερίδα. To "trvktik;o", παρά το ότι απευθυνόταν μόνο σε Έλληνες είχε καταφέρει (χωρίς διαφήμιση & προώθηση) να είναι το no1 blog παγκοσμίως γεγονός που είχε από τη πρώτη στιγμή ενοχλήσει πολλούς, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε.
Η προσφορά του τεράστια και η φωνή που έδινε στον καθένα μεγάλη και αυτό ήταν τελικά και το κίνητρο των δολοφόνων για τον άδικο χαμό του.

Φίλε Σωκράτη Το όνειρο σου δεν πέθανε φίλε μου! Αιωνία σου η μνήμη.

Υ.Γ. τραγική ειρωνεία για μας, μια ώρα περίπου πριν από την δολοφονία του είχε αναδημοσιεύσει άρθρο από το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS....


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.