HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ. Παπαδόπουλος: Συναντήσεις με τις διοικήσεις ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών Αχαΐας

Πολύωρη συνεργασία με τις διοικήσεις της ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ένωσης συνεταιρισμών και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας για το Σχέδιο ...

Πολύωρη συνεργασία με τις διοικήσεις της ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ένωσης συνεταιρισμών και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας για το Σχέδιο Νόμου που αφορά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς είχε ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Αθανάσιος Παπαδόπουλος . Ο βουλευτής κατά την διάρκεια των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των ενώσεων συζήτησαν διεξοδικά για το Σχέδιο Νόμου – θεσμικό πλαίσιο που αφορά τους αγροτικούς συνεταιρισμούς , τις συλλογικές οργανώσεις και την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου που μέχρι το τέλος Αυγούστου θα συζητηθεί στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής πριν κατατεθεί στην ολομέλεια προς ψήφιση .

Ο κύριος Παπαδόπουλος κατέγραψε τις παρατηρήσεις των διοικήσεων των δύο ενώσεων επί του Σχεδίου Νόμου καθώς και τις προτάσεις τους για την εξυγίανση και αναβάθμιση των αγροτικών συνεταιρισμών . Ο βουλευτής που είναι μέλος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου θα μεταφέρει τις προτάσεις και παρατηρήσεις των διοικήσεων οι οποίες όπως είπε επιτελούν επί δεκαετίες ένα σημαντικό έργο στηρίζοντας την τοπική οικονομία και το εισόδημα των αγροτών της Αχαΐας .

Είναι χαρακτηριστική η δράση της ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ένωσης η οποία έχει κατακτήσει σημαντικό μερίδιο στην εξαγωγή σταφίδας και ελαιολάδου καθώς και της Ε.Α.Σ Πατρών στον οινοποιητικό τομέα .

Είχε προηγηθεί συνάντηση με την διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, στην οποία ο κύριος Παπαδόπουλος είχε διατελέσει Διευθυντής , γνωρίζοντας την ανοδική της πορεία αφού πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις της χώρας ,με μεγάλο ετήσιο κύκλο εργασιών στην παραγωγή και την τυποποίηση τυροκομικών προϊόντων .

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.