HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έργα του δήμου Καλαβρύτων που έμειναν στα σχέδια.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από πρόσφατο φωτορεπορτάζ στην Πόλη των Καλαβρύτων κατά τις ημέρες του 15Αύγουστου και η αλήθε...


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από πρόσφατο φωτορεπορτάζ στην Πόλη των Καλαβρύτων κατά τις ημέρες του 15Αύγουστου και η αλήθεια είναι ότι δεν θυμήθηκε κανείς την πόλη έτσι ούτε επί δημαρχίας Θανάση Παπαδόπουλου, πόσο μάλλον επί αειμνήστου Πάνου Πόλκα.
Θυμηθείτε τις οδούς του νέου σχεδίου πόλεως που έγινε επί εποχή Π.Πόλκα και που όλοι είχαν συμμετοχή (χρηματική) όταν το χωράφι τους έγινε οικόπεδο!
Τα χρήματα αυτά πληρώθηκαν στο Δημόσιο ταμείο για να γίνουν οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια, ο κοινοτικός φωτισμός, οι πλατείες και οι παιδικές χαρές σύμφωνα με το νέο σχέδιο!
Προσέξτε τώρα τα... "τυφλά" σημεία που έχουν μείνει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και τις σημερινές "τσόντες" που κάνει η σημερινή δημοτική αρχή σε οδούς υπό κατασκευή εις βάρος όλων μας!
Διότι όπως λέει και ο λαός "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού", με έργα που απλώς έμειναν στα σχέδια από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και μάλλον τα αγνοεί η σημερινή δημοτική αρχή!
Η ευθύνη βέβαια είναι συλλογική αφού μετά από σχεδόν ένα χρόνο και οκτώ δημοτικά συμβούλια της νέας δημοτικής αρχής, κανένας δεν αναφέρθηκε σε αυτά, αν και στο δημοτικό συμβούλιο βρίσκονται και παλιοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις! Το Τοπικό Συμβούλιο, οι Αντιδήμαρχοι, οι Σύμβουλοι ,που πριν τις εκλογές ήταν όλο "σούρτα φέρτε" τώρα ...κάνουν τσάρκες σφυρίζοντας αδιάφορα για τα προβλήματα του Δήμου!
Αυτά περιμέναμε από Εσάς Κύριοι; Μήπως ο κ.Δήμαρχος δεν ακούει τις προτάσεις σας;Ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι, Εσείς Κύριοι να προτείνεται και ο λαός μπορεί να κρίνει!
Έχουμε και λέμε:

1)Οδός Νικόλαου Σωλιώτη γεμάτη χόρτα, δίπλα από τις γραμμές του Οδοντωτού σιδηρόδρομου που τόσο πολύ διαφημίζει την πόλη μας!

2)Οδός υπό κατασκευή ασφαλτοτάπητα στο νέο σχέδιο πόλης (οικία Παυλόπουλου ) η δημοτική αρχή "τρέχει" το έργο, χωρίς να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη να συμμορφωθεί με τα όρια του σχεδίου πόλεως ..αργότερα ο δρόμος θα είναι μόνο για ποδήλατα!

3)Οδός στο νέο σχέδιο πόλεως με το κανονικό εύρος του δρόμου και όχι όπως στην προηγούμενη φωτογραφία!

4)Η περιμετρική οδός του νέου σχεδίου πόλεως (κάτω από το δημοτικό σχολείο), η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο αν και στα σχέδιο ενώνετε με την Πατρών- Καλαβρύτων!

5)Η πιο πάνω οδός από άλλη οπτική γωνία και η οποία θα έπρεπε να συνδέετε με την προηγούμενη!

6)Περιμετρική οδός Καλαβρύτων στο ύψος της οικίας Οικονόμου, σχέδια υπάρχουν για το συγκεκριμένο σημείο αλλά εφαρμογή δεν γίνεται!

7)Περιμετρική οδός Καλαβρύτων στο ύψος της οικίας Αλέξη Φερλελή ,οδηγεί σε αδιέξοδο (οι κάτοικοι τοποθέτησαν πινακίδα), σχέδια υπάρχουν αλλά εφαρμογή δεν γίνεται!

8)Περιμετρική οδός Καλαβρύτων στο ύψος οικίας Γεώργιου Δημήτρουλα ,οδηγεί σε αδιέξοδο, είναι στο σχέδιο να συνδεθεί με την πιο πάνω οδό! Εφαρμογή δεν γίνεται!

9)Κεντρική οδός απέναντι από το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ,οδηγεί σε αδιέξοδο, στα σχέδια είναι να συνδεθεί με την Αγίου Αλεξίου ώστε να βοηθείση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης!

10)Η είσοδος της πόλης των Καλαβρύτων από την Πατρών - Καλαβρύτων μόνο είσοδος πόλης δεν θυμίζει, αλλά διαφημίζει!

Αναμένουμε, Παρακολουθούμε και Ελπίζουμε....
Να πάρουν πρωτοβουλία το Τοπικό Συμβούλιο, οι Αντιδήμαρχοι, οι Σύμβουλοι, διότι ο κ. Δήμαρχος μπορεί να προτείνει.
Εσείς οι υπόλοιποι όμως αποφασίζεται!












ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.