HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kalavrita Tennis Open 2011

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/8/2011 το Kalavrita Tennis Open 2011 που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων από 6/8/11 έως 14/8/11. Συ...

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/8/2011 το Kalavrita Tennis Open 2011 που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων από 6/8/11 έως 14/8/11. Συνολικά οι συμμετοχές ανήλθαν στις 43 εκ των οποίων 33 συμμετοχές ανδρών και 10 συμμετοχές γυναικών. Οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν σε 2 δόσεις. Το Σάββατο 13/8/11 στο τελικό των γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Κα Αλεξοπούλου Αλεξάνδρα κερδίζοντας με 2-0 set την Κα Λεοντίου Λένα ενώ στην κατηγορία του Διπλού ανδρών το ζευγάρι Νικολόπουλος Βασίλης – Νικολόπουλος Νίκος επιβλήθηκε με 2-1 set του ζευγαριού Κριεζία Δημήτρη – Κονταξή Ιωάννη. Την Κυριακή 14/8/11 στον τελικό της κατηγορίας αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Κος Νικολόπουλος Νίκος με 2-0 set απέναντι στον Κο Σαρδελιάνο Ιωάννη και στον τελικό ανδρών ο Κος Κριεζίας Δημήτριος επιβλήθηκε με 2-0 set του Κου Νικολόπουλου Βασιλείου.

Μετά το τέλος των τελικών απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές των κατηγοριών από τον Πρόεδρο του συλλόγου Κο Δαφαλιά Κωνσταντίνο και την υπεύθυνη του τμήματος αντισφαίρισης κα Θωμοπούλου Καμέλια. Η διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους στο Kalavrita Tennis Open 2011. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία αναψυκτικών Λουξ Μαρλαφέκας ΑΕΒΕ για την χορηγία των αναψυκτικών και το Tennis Philosophy για την χορηγία των επάθλων.
Στην ιστοσελίδα www.kalavritasport.gr τα ταμπλό των αγώνων με τα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών.




ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.