HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Τριπόταμα ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης

Στο πανηγύρι των Τριποτάμων βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης (31/8) , αποδεχόμενος πρόσκληση των διοργανωτών συνοδευόμενο...

Στο πανηγύρι των Τριποτάμων βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης (31/8) , αποδεχόμενος πρόσκληση των διοργανωτών συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Περιστερίου Αλέξη Σταυρούλια και τον εκδότη της εφημερίδας "ΠΡΩΤΗ" Περιστερίου, Γιάννη Καλαντώνη. Ο κ. Παχατουρίδης κάθισε μέχρι τις πρωινές ώρες (5:00πμ!) απολαμβάνοντας την φιλοξενία των Τριποταμιτών κάτω από το9υς ήχους της δημοτικής ορχήστρας.
Ο κ Παχατουρίδης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και κοινωνικός και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Δήμο Καλαβρύτων και τα προβλήματά του εκφράζοντας απορία και προβληματισμό για την μεγάλη έκταση του Δήμου και τα πολλά χωριά από τα οποία απαρτίζεται και το δύσκολο έργο βάση των συνθηκών της Δημοτικής Αρχής. 
Να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία που είχε και φέτος το τριήμερο (21 Αυγ,1και2 Σεπτ.)πανηγύρι των Τριποτάμων με συμμετοχή πλήθους κόσμου κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας και με μεγάλα ονόματα της παραδοσιακής μουσικής, στο Κέντρο του Κώστα Βλάχου με τους Γιώργο Μπέκιο – Γιάννη Καψάλη (31/8) – Γιάννη Κατσίγιαννη – Αντριάνα Μπέκιου (31/8 και 1/9) – Τζένη Κατσίγιαννη – Δήμητρα Μπέκιου (2/9) και στα Κλαρίνα, Μάκης Τσίκος (31/8) – Κώστας Αριστόπουλος (1 και 2/9) και Αρης Μουγκοπέτρος(31/8,1 και 2/9)
και στο Κέντρο Γιάννη Γεωργουλόπουλου με… Γιάννη Σιέττο – Κώστα Σαφέτη (31/8) – Ξένια Βέρρα – Νίκο Πολθζογόπουλο - Γωγώ Μυτηλιναίου και στα Κλαρίνα… Πάνος Πλαστήρας (31/8) & Μάκης Μπέκος (1 & 2/9)
Από πλευράς του Δήμου Καλαβρύτων το παρόν έδωσε την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Χουλιάρας.




ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.