HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκόσμια κινητοποίηση πολιτών το Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Παγκόσμια κινητοποίηση πολιτών διοργανώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Σε όλες τις πόλεις του κόσμου θα βγουν στους δρόμους και θα δ...

Παγκόσμια κινητοποίηση πολιτών διοργανώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Σε όλες τις πόλεις του κόσμου θα βγουν στους δρόμους και θα διαδηλώσουν ειρηνικά για τα δικαιώματά τους και.....για «ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Το ραντεβού ορίστηκε για 15 Οκτωβρίου 2011


Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος «ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» οι εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.

«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή.
Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε.
Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν».
https://www.facebook.com/event.php?eid=230240730365978



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 15october.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.