HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο «36ο Ράλλυ Αχαιός» τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις εμφανίσεις τους σε εκδηλώσεις, προσκεκλημένα συλλόγων ή φορέων της α...

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Πάτρας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις εμφανίσεις τους σε εκδηλώσεις, προσκεκλημένα συλλόγων ή φορέων της αυτοδιοίκησης, του αθλητισμού και του πολιτισμού.



Έτσι το Σάββατο(15/10) στις 7.30 μ.μ. θα συμμετέχουν στην πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων του «36ου Ράλλυ Αχαιός» που διοργανώνει ο ΑΟΠ στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί παρουσία των αρχών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής θα πάρει μέρος ένα χορευτικό τμήμα φουστανελοφόρων του Παγκαλαβρυτινού και θα παρουσιάσουν χορούς της περιοχής.
Οι εγγραφές συνεχίζονται
Η νέα χορευτική περίοδος 2011-2012 ξεκινησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν παραδοσιακούς, λαϊκούς, δημοτικούς και ευρωπαϊκούς χορούς, ανεξάρτητα από των τόπο καταγωγής. Πληροφορίες τηλέφωνο 2610-272722, κινητό 6972-296949, και στο χώρο εκμάθησης των χορών, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17Α, πίσω από το Παλιό Νοσοκομείο, κάτω από το Κάστρο της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.