HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντικό ταξίδι γνωριμίας με δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες στα Καλάβρυτα 7-9 Οκτωβρίου!

Καλά νέα για την πόλη των Καλαβρύτων αφού το χιονοδρομικό κέντρο σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της περιοχής, φιλοξενούν το προσεχές ...


Καλά νέα για την πόλη των Καλαβρύτων αφού το χιονοδρομικό κέντρο σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της περιοχής, φιλοξενούν το προσεχές Σαββατοκύριακο σημαντικούς δημοσιογράφους εκπροσώπους των ΜΜΕ (μεγάλες εφημερίδες, websites, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση) αλλά και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία που διακινούν μεγάλους αριθμούς επισκεπτών ανά την Ελλάδα.
Στόχος του ταξιδιού είναι να αναδειχθούν οι ομορφιές των Καλαβρύτων και να δοθεί στην περιοχή ένα χαρακτηριστικό στίγμα που θα την καταστήσει ευδιάκριτη ανάμεσα στους ποικίλους τουριστικούς προορισμούς.
Αφορμή στάθηκε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου πακέτου all inclusive Escape Kalavrita που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη των επιχειρηματιών τουρισμού της περιοχής και του χιονοδρομικού κέντρου και σκοπό έχει την τόνωση της τουριστικής κίνησης κατά την φθινοπωρινή περίοδο. Λεπτομέρειες για το νέο αυτό πακέτο θα δώσει το χιονοδρομικό κέντρο την επόμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσει αντίστοιχα την προβολή του.


Οι επιχειρήσεις που συνεισφέρουν στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης έχουν φροντίσει για την ποιοτική διαμονή και διατροφή των προσκεκλημένων και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες στη φύση των Καλαβρύτων και επισκέψεις σε κάποια από τα βασικά αξιοθέατα της περιοχής.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ταξίδι αυτό είναι: 4Seasons, τα ξενοδοχεία Chalet Azanias, Helmos, Finday, Αρχοντικό Ζαφειρόπουλου, Filoxenia, Αχίλλειον, Άνεσις, Ξύλινο Σαλέ, Κύναιθα, Ανεράδα, τα εστιατόρια Grand Chalet, Στάνη, Έλατος, Συμπόσιο, Τζάκι, το café Montana, η AVIS, τα οινοποιεία Τετράμυθος, Ά. Ρούβαλης, και για τα προϊόντα Π. Γούσα και Π. Πετρόπουλος. Ειδική μέριμνα στους σημαντικούς προσκεκλημένους θα προσφέρει το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το Σπήλαιο των Λιμνών.


1 σχόλιο

  1. Κύριε Παπαδόπουλε, λυπούμαστε που παραλείψαμε να ζητήσουμε και τη δική σας συνδρομή για την επιτυχία του Press Trip. Δεν ήταν από πρόθεση, αλλά από το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε για το οινοποιείο σας. Θα επανορθώσουμε στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.