HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κακοκαιρία πρό των πυλών

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού,σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, θα έχουμε σταδιακά από την Παρασκευή(7/10) το απόγευμα πρώτ...


Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού,σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, θα έχουμε σταδιακά από την Παρασκευή(7/10) το απόγευμα πρώτα στα Δυτικά και μέχρι την Δευτέρα τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με βροχές σποραδικές καταιγίδες αλλά και θυελλώδεις ανέμους. Αιτία για αυτήν την αλλαγή θα είναι χαμηλό βαρομετρικό το οποίο θα δημιουργηθεί από την κάθοδο πολύ ψυχρών αερίων μαζών από την βορειοδυτική Ευρώπη προς την Κεντρική Μεσόγειο.

Τα χαμηλό αναμένουμε όσο πλησιάζει το Ιόνιο να βαθύνει ακόμα περισσότερο και να αλλάξει άρδην τον καιρό από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά. Σίγουρα η ακριβής πορεία του χαμηλού βαρομετρικού δεν μπορεί να προβλεφθεί από τόσο νωρίς αλλά όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα η πολύ αργή κίνηση του θα δώσει αρκετά φαινόμενα τα οποία θα έχουν κατά περιόδους και έντονο χαρακτήρα σε πολλές περιοχές της χώρας.
meteo-news.gr

ενημερωθείτε καθημερινά για τον καιρό στα Καλάβρυτα και στην Ορεινή Αχαΐα στην στήλη μας ο καιρός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.