HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λύση ζητά ο Δήμος για την "Πούντας-Καλαβρύτων" - Προαναγγέλλει κινητοποιήσεις

Επειδή το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου, οπότε και η κυκλοφορία του συγκεκριμένου δρόμου αυξάνεται κατακόρυφα, ...


Επειδή το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου, οπότε και η κυκλοφορία του συγκεκριμένου δρόμου αυξάνεται κατακόρυφα, είναι ήδη πολύ μικρό, η Πολιτεία πρέπει να παύσει να αδιαφορεί και να λάβει δραστικά και κατεπείγοντα μέτρα, ώστε η οδός να έχει αποκατασταθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ανυπερθέτως, δηλαδή σε διάστημα μικρότερο των δυο μηνών.

Παρόλο που ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα αρμόδια Υπουργεία και έχει λάβει σχετική διαβεβαίωση από την Περιφέρεια ότι το έργο αποκατάστασης του δρόμου θα προκηρυχτεί εντός των ημερών, τα μέλη της Επιτροπής εξέφρασαν την πεποίθηση ότι αν οι διαδικασίες δεν διεξαχθούν με κατεπείγοντα τρόπο, το έργο κινδυνεύει να μείνει ανολοκλήρωτο μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου, με αποτέλεσμα η οικονομική ζωή του τόπου να υποστεί ανυπολόγιστη ζημία.



Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Καλαβρύτων αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή της (1 Οκτωβρίου 2011) ,να εισηγηθεί στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τα ακόλουθα:


1. Παρέμβαση προς την περιφέρεια, ώστε να προηγηθεί του κυρίως έργου η κατεπείγουσα κατασκευή παρακαμπτήριας λωρίδας προς την πλευρά του βουνού, με σκοπό να υπάρξει εναλλακτική οδός έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η κατασκευή του κυρίως έργου δεν προλάβει να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

2. Σε περίπτωση που δεν έχει εγκατασταθεί εργολάβος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, να πραγματοποιηθούν δυναμικές κινητοποιήσεις των παραγωγικών τάξεων και των κατοίκων του Δήμου με στόχο να καταστήσουμε το πρόβλημα και τις συνέπειες μη άμεσης αντιμετώπισής του γνωστό στους αρμόδιους, την κυβέρνηση και την ευρύτερη κοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.