HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ά. Τσιγκρής από τα Καλάβρυτα: «Η Πολιτική Γίνεται με την Κοινωνία, για την Κοινωνία…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε πρόσφατα το διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τη Λυκούρια, τ...

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε πρόσφατα το διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τη Λυκούρια, τη Δάφνη, την Κλειτορία, την Κέρτεζη και το Σκεπαστό.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του αυτής, αντάλλαξε απόψεις με στελέχη της ΝΔ, εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς, επαγγελματίες, κτηνοτρόφους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στην κεντρική πλατεία της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα, τα περισσότερα από πενήντα (50) στελέχη της ΝΔ που παραβρέθηκαν έθεσαν τα ζητήματα των αποζημιώσεων στα θύματα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, του κατοχικού δανείου, της Μαθητικής Εστίας, της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, του κακού οδικού δικτύου, της έλλειψης πολιτικών στήριξης της κτηνοτροφικής παραγωγής, της κάθετης πτώσης της οικοδομικής ανάπτυξης, αλλά και των οργανωτικών προβλημάτων της τοπικής κομματικής οργάνωσης.
Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ, αφού άκουσε προσεκτικά το σύνολο των παρισταμένων, αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλα τα παραπάνω προβλήματα αναφέρθηκε στα οργανωτικών προβλήματα που παρουσιάζει η τοπική κομματική οργάνωση της ΝΔ στα Καλάβρυτα.
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ανέφερε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει δέκτης πολλών παραπόνων αναφορικά με τη λειτουργία της τοπικής μας κομματικής οργάνωσης.
Χαρακτηριστικά ο υπ. βουλευτής της ΝΔ δήλωσε στα παριστάμενα στελέχη της ΝΔ ότι: «…Οι τοπικές οργανώσεις δεν είναι μαγαζάκια κανενός. Ανήκουν σε όλα τα μέλη μας. Ανήκουν στην κοινωνία. Απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική γίνεται με την κοινωνία, για την κοινωνία. Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Όχι σε μια μικρή παρέα που εξυπηρετεί τα ιδιοτελή της συμφέροντα…».
Ο υπ. βουλευτής της ΝΔ, αφού ευχαρίστησε όλα τα στελέχη που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά τους, τα οποία θα δημοσιοποιήσει και θα θέσει υπόψη στην ηγεσία της ΝΔ.
Τέλος, ο Άγγελος Τσιγκρής ανακοίνωσε την επόμενη συνάντησή του με πολίτες και στελέχη του Νομού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ στο ξενοδοχείο “Long Beach” στο Λόγγο Αιγίου._

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.