HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Όλα τα θέματα

Με 47 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στην τακτική συνεδρίαση του που θα γίνει στο Δημοτ...

Με 47 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στην τακτική συνεδρίαση του που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 15η Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 17.00΄.


Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Ανάπλαση Κοινοχρήστων και Λοιπών Χώρων στην Τοπική Κοινότητα (Δ.Δ) Κλειτορίας, Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

2. Περί πρότασης ένταξης του έργου: « Ανάδειξη – Ανάπλαση οικισμού Δάφνης», Τοπικής Κοινότητας Δάφνης Δημοτικής Ενότητας Παΐων Δήμου Καλαβρύτων, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

3. Περί πρότασης ένταξης του έργου: « Αρδευτικό έργο Δουμενών-Πλατανιώτισσας» Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, Δήμου Καλαβρύτων, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

4. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Βελτίωση – ανάπλαση χώρου πλατείας οικισμού ΄Ανω Λουσών και περιβάλλοντος χώρου δημοτικού σχολείου Λουσών και αποκατάσταση κτιρίων κοινοτικής βιβλιοθήκης ΄Ανω Λουσών και δημοτικού σχολείου Λουσών», Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

5. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Αποκατάσταση – Αναβάθμιση δύο (2) πέτρινων Βρυσών μετά του περιβάλλοντος χώρου στον οικισμό Μάνεσι Καλαβρύτων και αποκατάσταση – μετατροπή του παλαιού κοινοτικού γραφείου σε εκθετήριο-βιβλιοθήκη» Τοπικής Κοινότητας Μανεσίου, Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

6. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Ανάπλαση Λαογραφικού Μουσείου και Δημοτικού Σχολείου Καμενιάνων» Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

7. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Ανάπλαση φυσικού πάρκου ποταμού Ερυμάνθου στη θέση {Τριπόταμα (Κατριβάς)}, Τοπικής Κοινότητας Ψωφίδας, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

8. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Αγραμπέλων» Τοπικής Κοινότητας Αγραμπέλων, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων, στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

9. Περί της από 28-09-2011 αίτησης κ. Μαντζούκη Μάριου (Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού), για αποδοχή δωρεάς μελέτης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση – ανάπλαση χώρου πλατείας οικισμού ΄Ανω Λουσών και περιβάλλοντος χώρου δημοτικού σχολείου Λουσών και αποκατάσταση κτιρίων κοινοτικής βιβλιοθήκης ΄Ανω Λουσών και δημοτικού σχολείου Λουσών».

10. Περί της από 28-09-2011 αίτησης κ. Μαντζούκη Μάριου (Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού), για αποδοχή δωρεάς μελέτης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» της Μελέτης συνολικής θεώρησης αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης και ανάδειξης των ορεινών οικισμών ΄Ανω και Κάτω Λουσών του Δήμου Καλαβρύτων».

11. Περί αίτησης του αρχιτ. Μηχ. Κ. Νικολάου Τζελέπη για αποδοχή δωρεάς μελέτης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» του έργου: «Αποκατάσταση – Αναβάθμιση δύο (2) πέτρινων Βρυσών μετά του περιβάλλοντος χώρου στον οικισμό Μάνεσι Καλαβρύτων και αποκατάσταση – μετατροπή του παλαιού κοινοτικού γραφείου σε εκθετήριο-βιβλιοθήκη».

12. Περί της από 6-10-2011 αίτησης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ», για την αποδοχή της δωρεάς στο Δήμο της μελέτης για την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας σε αντίστοιχο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του εναλλακτικού ορεινού τουρισμού για το έργο «Ανάπλαση φυσικού πάρκου ποταμού Ερυμάνθου – θέση {Τριπόταμα (Κατριβάς)}».

13. Περί της από 6-10-2011 αίτησης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ», για την αποδοχή της δωρεάς στο Δήμο της μελέτης για την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας σε αντίστοιχο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του εναλλακτικού ορεινού τουρισμού για το έργο: «Δικτυακή πύλη ανάδειξης πολιτιστικής και αγροτικής κληρονομιάς και προβολής τουριστικού προϊόντος», για ένταξη στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αιρετών Περιφερειών» .

14. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Αποκαταστάσεις Χ.Α.Δ.Α. Δήμου Καλαβρύτων» στο Ε.Σ.Π.Α Δυτικής Ελλάδος και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

15. Περί πρότασης ένταξης του έργου: «Ολοκλήρωση ύδρευσης Τοπικών κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Παΐων Δήμου Καλαβρύτων» στο Ε.Σ.Π.Α Δυτικής Ελλάδος και μη χρηματοδότησής του από άλλη πηγή.

16. Περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και του Δήμου Αιγιαλείας, του άρθρου 22 του ν. 3614/2001 για την υλοποίηση του έργου: «Αποκαταστάσεις Χ.Α.Δ.Α. Δήμου Καλαβρύτων».

17. Περί σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και του Δήμου Αιγιαλείας, του άρθρου 22 του ν. 3614/2001 για την υλοποίηση του έργου: «Ολοκλήρωση ύδρευσης Τοπικών κοινοτήτων Δημοτικής Ενότητας Παΐων Δήμου Καλαβρύτων».

18. Περί οριστικής παύσης λειτουργίας των παρακάτω Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου μας: α) θέση «Μικρά Αμπέλια» Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων, Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, β) θέση «Δένδρα» Τοπικής Κοινότητας Αγριδίου, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας, γ) θέση «Σέσι» Τοπικής Κοινότητας Λυκούριας, Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας και δ) θέση «Άσπρολιθάρι – Ζουλούμη Στέρνα» Τοπικής Κοινότητας , Δημοτικής Ενότητας Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

19. Περί παραλαβής και έγκρισης της μελέτης με τίτλο: «Οριστική μελέτη περιβαλλοντικής αποκατάστασης ΧΑΔΑ στην περιοχή Δενδρά (Τ.Δ. Αγριδίου) Δ.Ε Αροανίας» και επιπλέον της οριστικής μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δ.Ε. Παίων, θέση {Ζουλούμη Στέρνα} Τ.Κ. Δάφνης».

20. Περί αποδοχής και παραλαβής της μελέτης : «Μελέτη τοπογραφικής αποτύπωσης για την βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων του κεντρικού δρόμου προς Δάφνη (θέση Μούσγα)» της Δ.Ε Παίων του Δήμου Καλαβρύτων .

21. Περί παραλαβής και έγκρισης της οριστικής μελέτης αποκατάστασης ΧΑΔΑ Καλαβρύτων» και επιπλέον της οριστικής μελέτης του έργου: Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δ.Ε Κλειτορίας, θέση {Σέσι} της Τ.Κ Λυκούριας» .

22. Περί έγκρισης 2ου Α.Π.Ε και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τσιμεντοστρώσεις για την προστασία δημοτικών δρόμων στο Τ.Δ Αγραμπέλων του Δήμου Αροανίας».

23. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε Αρχικής Σύμβασης Εργασιών του έργου: «Οδοποιία προς Νεκροταφείο Τ.Δ Φλάμπουρα» του Δήμου Καλαβρύτων.

24. Περί έγκρισης 1ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης: «Σύνταξη τευχών δημοπράτησης – ΣΑΥ-ΦΑΥ- του έργου «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων».

25. Περί έγκρισης Γνώμης ΤΥΔΚ Ν. ΑΧΑΪΑΣ για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: “Εργασίες κτιρίου Κοινωνικής Μέριμνας – Πολιτιστικό Κέντρο στο Δ.Δ. Δάφνης» της Δ.Ε. Παΐων του Δ. Καλαβρύτων.

26. Περί έγκρισης Γνώμης ΤΥΔΚ Ν. ΑΧΑΪΑΣ για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και τσιμεντοστρώσεις για την προστασία δημοτικών δρόμων στο Τ.Δ Αγραμπέλων» Δ.Ε. Αροανίας/Δήμου Καλαβρύτων.

27. Περί Γνώμης ΤΥΔΚ Ν. ΑΧΑΪΑΣ για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: « Οδοποιία προς Νεκροταφείο Δ.Δ Φλάμπουρα» του Δήμου Καλαβρύτων.

28. Περί Γνώμης ΤΥΔΚ Ν. ΑΧΑΪΑΣ για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση κεντρικής οδού Δ.Δ. Κερτέζης» του Δήμου Καλαβρύτων.

29. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Βελτιώσεις Δρόμων Σκούπι – Δεχούνι».

30. Περί έγκρισης της μελέτης με τίτλο: «Διαπλάτυνση γέφυρας – Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων προς τον συνοικισμό Σκορδέικα Τ.Κ. Χόβολης Δ.Ε. Παΐων».

31. Περί αποδοχής πράξης παραχώρησης λωρίδας γης για διαπλάτυνση δρόμου στα Νάσια της Δημοτικής Ενότητας Παΐων.

32. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. έργου: «Αποχέτευση Δήμου Παΐων».

33. Περί έγκρισης Π.Π.Π του έργου: «Αντικατάσταση στέγης Λυκείου Δάφνης και ανάπλαση χώρου».

34. Περί συμπλήρωσης της υπ’ αριθ. 267/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την απαλλοτρίωση χώρου στην Τ.Κ Νάσιας στη θέση «Πέρα Μεριά» για διάνοιξη-διαπλάτυνση δρόμου στην ιδιοκτησία κληρονόμων Ιατρόπουλου της Δ.Ε Παΐων και περί της από 21/9/2011 αίτησης των κληρονόμων του Σοφοκλή Ιατρόπουλου, για επανεξέτασή της.

35. Περί αιτήματος επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, κ. Βασίλη Ασπρούλια για την Εργασιακή Εφεδρεία - κατάργηση ΕΣΣΕ.

36. Περί ενημέρωσης για το 9,300 χιλιόμετρο της Οδού Πούντας Καλαβρύτων και για την κατάργηση της Δ.Ο.Υ Κλειτορίας (αίτημα επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας κ. Χρίστου Παπαδάτου).

37. Περί σύστασης Συμβουλίου ΄Ενταξης μεταναστών στον Δήμο Καλαβρύτων. (άρθρο 78 Ν. 3852/2010).

38. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2011.

39. Περί ορισμού Ορκωτών Λογιστών με αναπληρωτές στη “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ)”.

40. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ)” οικονομικού έτους 2011.

41. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δήμου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο), οικονομικού έτους 2011.

42. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 41.910,09 € από κατανομή των ΚΑΠ του Υπουργείου Εσωτερικών, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου έτους 2011.

43. Περί αναπροσαρμογής των Τελών Καθαριότητας, Φωτισμού και Δημοτικού Φόρου των Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων για το έτος 2012.

44. Περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.

45. Περί ψήφισης πίστωσης για την εξόφληση Τιμολογίων που έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου.

46. Περί επιστροφής ποσών 200 €, 90 €, 100 €, 75€ ,25 € και 450 € ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα στους αιτούντες δικαιούχους.

47. Περί αντικατάστασης των αδειών κυκλοφορίας των οχημάτων με τα νέα στοιχεία του Δήμου και εξουσιοδότησης υπαλλήλου για τις απαραίτητες ενέργειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.