HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εφ. "Πελοπόννησος": διαγωνισμός με «Παραδοσιακές Αχαϊκές Συνταγές»

Γεύσεις από το παρελθόν, θησαυρός για το μέλλον είναι ο τίτλος του διαγωνισμό της εφημερίδας "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για τη συλλογή αυθεντι...

Γεύσεις από το παρελθόν, θησαυρός για το μέλλον είναι ο τίτλος του διαγωνισμό της εφημερίδας "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για τη συλλογή αυθεντικών, παραδοσιακών συνταγών με στόχο την καταγραφή και διαφύλαξη της γαστρονομικής κληρονομίας του νομού Αχαΐας, καθώς και την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στο νομό.



ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Οι συνταγές που θα συλλεχθούν*, θα βαθμολογηθούν από επιτροπή ειδικών για την αυθεντικότητα, την λειτουργικότητα, τη χρήση (τοπικών) υλικών και τη νοστιμιά τους.
* Έως τις 31/12/2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Τρεις από τους συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από 1000€ για την πρώτη θέση και από 500€ για την δεύτερη και την τρίτη θέση. Η απονομή θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα οργανωθεί από την εφημερίδα μέσα στο 2012, ενώ τα ονόματα των συμμετεχόντων, μαζί με τις αντίστοιχες συνταγές που θα προκριθούν, θα αναφέρονται σε ανθολόγιο παραδοσιακών αχαϊκών συνταγών που θα εκδοθεί.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Οι τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό θα είναι οι εξής:

- Με αποστολή της συνταγής στα γραφεία της εφημερίδας, ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Μαιζώνος 206, ΠΑΤΡΑ ΤΚ 26221, υπόψη Δημήτρη Καραγιάννη, για το διαγωνισμό «Παραδοσιακές Αχαϊκές Συνταγές».

- Με fax: στο 2610312535, υπόψη Δημήτρη Καραγιάννη, για το διαγωνισμό «Παραδοσιακές Αχαϊκές Συνταγές». 

- Με email: στο karagiannis@pelop.gr, υπόψη Δημήτρη Καραγιάννη, για το διαγωνισμό «Παραδοσιακές Αχαϊκές Συνταγές».

Πληροφορίες: 694 8548305 & 697 6974441www.pelop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.