HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" έλεγαν οι παλιοί, στην περίπτωση της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Ελλάδος φαίνεται να μην το γνωρίζουν!

του Αλέξη Λεχουρίτη  Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά της "γέννησης" του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, μετά από ένα χρόνο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ...


του Αλέξη Λεχουρίτη 
Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά της "γέννησης" του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, μετά από ένα χρόνο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση προμήθειας ΑΛΑΤΙΟΥ, το οποίο χρησιμοποιείτε, για την "αποπαγοποίηση" του ορεινού Επαρχιακού οδικού δικτύου.
Φθάσαμε στα μέσα του Οκτωβρίου και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Ελλάδος δεν έχει προμηθεύσει τους ορεινούς ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Δήμους με αλάτι!
Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στα ορεινά του νομού και τα προβλήματα Θα αρχίσουν να δημιουργούνται.
Τέτοια εποχή πέρυσι είχαν προμηθευτεί τόνους αλάτι, φέτος τα κονδύλια για την Πολιτική Προστασία υπάρχουν ή δεν υπάρχουν;
Η Ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία, από κάθε τη δικαιολογία που μπορεί να προφασιστούν οι Κύριοι της Π.Ε.Δ.Ελλάδος.
Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Ελλάδος συχνά δημοσιοποιεί προγράμματα ανάπτυξης για τους επιχειρηματίες της Περιφέρειας, όταν δεν Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες στους χειμερινούς προορισμούς ,τι να κάνουν τα προγράμματα ανάπτυξης Κύριε Αντιπεριφερειάρχα;

Ελπίζουμε πως φέτος ο εκχιονισμός του ορεινού επαρχιακού δικτύου δεν θα γίνει με μηχανήματα της εποχής του 1970, όπως στα πρώτα περσινά χιόνια!

Οι ευθύνες πολλές αλλά το καίριο ερώτημα είναι:
Είστε έτοιμοι Κύριοι, αν αύριο έχουμε χιόνια;






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.