HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκος Νικολόπουλος: Επιτακτική η ίδρυση μονάδας ΕΚΑΒ στα Καλάβρυτα

Την αναγκαιότητα ίδρυσης μονάδας ΕΚΑΒ στην περιοχή των Καλαβρύτων, επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγ...

Την αναγκαιότητα ίδρυσης μονάδας ΕΚΑΒ στην περιοχή των Καλαβρύτων, επισημαίνει σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος στην παρέμβαση του προς τον Αν. Λοβέδρο τονίζει:



«Τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένα και ο οδηγός είναι ανεκπαίδευτος, χωρίς διασώστες, όπως θα έπρεπε , για να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά». Επίσης μεταφέρει το Παγκαλαβρυτινό αίτημα λέγοτνας ότι: «Φορείς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ στα Καλάβρυτα, έτσι ώστε η διακομιδή ασθενών να γίνεται με τις απαραίτητες συνθήκες που επιβάλλεται». Ακόμη υπενθυμίζει στον Υπουργό ότι: «Ο πιο κοντινός οργανωμένος τομέας ΕΚΑΒ βρίσκεται στην Πάτρα και στο Αίγιο». Και καταλήγει:
Κατόπιν τούτων ερωτάστε κ. Υπουργέ:
- Γιατί δεν προχωράτε στη δημιουργία τομέα ΕΚΑΒ με έδρα τα Καλάβρυτα, ώστε να καλύπτει όλο τον ορεινό όγκο της Αχαΐας;
- Πως απαντάτε στην αναγκαιότητα να γίνεται η άμεση διακομιδή των έκτακτων περιστατικών χωρίς να κινδυνεύει η ανθρώπινη ζωή»;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.