HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γρ. Αλεξόπουλος: ξεκινούν τα έργα στην Πούντας-Καλαβρύτων

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  http://www.thebest.gr/  σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται για την Περιφέρεια η υπόθεση της εγκατάστασης του εργολάβου ...


Σύμφωνα με δημοσίευμα του http://www.thebest.gr/ σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται για την Περιφέρεια η υπόθεση της εγκατάστασης του εργολάβου στην οδό Πούντας - Καλαβρύτων, προκειμένου να μην υπάρξει γενικευμένη κατολίσθηση, στο 9o χιλιόμετρο του δρόμου και αποκλειστεί μια μεγάλη περιοχή. 
Μετά τον θόρυβο και υπό την απειλή των κατοίκων και φορέων ότι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αντέδρασε άμεσα και δια στόματος του Αντιπερειφερειάρχη Γρήγορη Αλεξόπουλου ,δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα (10-15/10) θα αναλάβει ο εργολάβος .
Η πίστωση είναι διαθέσιμη και πρόκειται για ποσό 200.000 ευρώ, για τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν άμεσα στο σημείο που έχει υποστεί ζημία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υποστεί μεγαλύτερη.
Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης, για την πλήρη αποκατάσταση χρειάζονται αρκετά και δύσκολα έργα σε βάθος χρόνου, μαζί με μεγάλες πιστώσεις.
Άμεσα όμως θα γίνει διαπλάτυνση του δρόμου και σταθεροποίηση του οδοστρώματος, που θα εξασφαλιστεί με την κατασκευή τεχνικών έργων , τα οποία θα προστατεύουν το σημείο από τα νερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.