HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξανά στον "αέρα" των FM ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ( 87,7 FM.) της Ιερ. Μητρ Καλαβρύτων & Αιγιαλείας

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας "ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ"...


Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας "ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ" ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου 2011-2012. Τον αγιασμό ετέλεσε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ,συμπαραστατούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεώς μας, Αιδεσιμολογιώτατο π. Χρήστο Ρέλλα, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αιγίου Αιδεσιμολογιώτατο π. Χρήστο Τσάκαλο, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μυλωνά, τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Βασίλειο Γιαννακόπουλο. Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Παναγιώτης Σπηλιόπουλος καθώς και όλοι οι παραγωγοί των προγραμμάτων του Σταθμού.
Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της τελετής σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο πολυσήμαντο έργο του Σταθμού , στην πνευματική, ψυχαγωγική, εκκλησιαστική προσφορά του και ευχήθηκε τόσο στους παραγωγούς όσο και στους ακροατές να είναι καρποφόρο και δημιουργικό το νέο αυτό έτος στις ψυχές όλων.
Ιδρυτής και Πνευματικός Πατέρας του Ρ/Σ είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.
Υπεύθυνος προγράμματος : Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος.
Τεχνικός υπεύθυνος : Σπηλιόπουλος Παναγιώτης – Ραδιοτεχνίτης – Καθηγητής Μουσικής.
Συχνότητα εκπομπής : 87,7 FM.
Ισχύς εκπομπής : 550 W
Περιοχή εκπομπής : Επαρχία Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Εκπέμπει καθημερινά από το 1991.



Αγρυπνία για την Αγία Σκέπη και την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Η Τοπική μας Εκκλησία θα πραγματοποιήσει Ιερά Αγρυπνία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου την παραμονή της εορτής, 27η Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 22.00 ,
προκειμένου όλοι μαζί να ευχαριστήσουμε την Παναγία μας και να τιμήσουμε όλους εκείνους τους Ήρωες που θυσίασαν την ζωή τους «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» ώστε σήμερα εμείς να είμαστε ελεύθεροι.
Συγχρόνως όμως, η Ιερά αυτή Αγρυπνία θα μας δώσει την ευκαιρία να προσευχηθούμε στον Τριαδικό Θεό υπέρ της ταχείας και ασφαλούς εξόδου της Χώρας μας από την δεινή ηθική, κοινωνική και οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της.
Των Ιερών Ακολουθιών της Αγρυπνίας θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ.
Παρακαλούμε όλους τους θεοφιλείς Χριστιανούς μας να προσέλθουν ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσευχές μας για την αντιμετώπιση των επικαίρων προβλημάτων που ταλανίζουν την Χώρα μας.
εκ της Ιεράς Μητροπόλεως www.im-ka.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.