HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μέρκελ και Σαρκοζί: "είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ" - Έως 5 Δεκεμβρίου το δημοψήφισμα

Συνάντηση των Καννών. Ανγκέλα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί επέβαλλαν τους όρους τους και ...διέταξαν το δημοψήφισμα να γίνει μέχρι τις 5 Δεκεμ...


Συνάντηση των Καννών. Ανγκέλα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί επέβαλλαν τους όρους τους και ...διέταξαν το δημοψήφισμα να γίνει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και να αφορά την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη και όχι τη δανειακή σύμβαση. Έως τότε αναστέλλεται η καταβολή της 6ης δόσης ενώ τίθεται νέα προϋπόθεση η ευρύτερη συναίνεση. Οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας τόνισαν ότι οι συνθήκες άλλαξαν μετά τη μονομερή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου.

"Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ, αλλά δε θα καταστρέψουμε την ευρωζώνη" είπαν "εξαρτάται από τους έλληνες να αποφασίσουν" και σε ερώτηση αν η ευρωζώνη είναι έτοιμη να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ Μέρκελ και Σαρκοζί απάντησαν ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: "είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.