HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραδιά ελληνικής παράδοσης από τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο

Τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου διοργανώνουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, ώρα 9μ.μ. βραδιά ελληνικής παράδοσης. Η εκδήλωσ...

Τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου διοργανώνουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, ώρα 9μ.μ. βραδιά ελληνικής παράδοσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο ΑΚΤΑΙΟ στην Παραλία Πατρών, με σκοπό τη διατήρηση των ηθών και εθίμων και της παράδοσης της περιοχής μας, αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και των φίλων του Συλλόγου.
Στην παραδοσιακή αυτή εκδήλωση θα πάρουν μέρος όλα τα χορευτικά τμήματα, του Π.Σ. τα οποία θα παρουσιάσουν χορούς από την Πελοπόννησο, τη Θράκη, τα Νησιά, την Ήπειρο, την Κέρκυρα, αλλά και λαϊκούς.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί για έβδομη συνεχή χρόνια και ο καθιερωμένος διαγωνισμός δημοτικού τραγουδιού και καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να διαγωνισθούν, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. ή να το δηλώσουν κατά την είσοδό τους στο κέντρο.
Προσκλήσεις {15 ευρώ πληρωμένα όλα}, σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και στην είσοδο του κέντρου, αν δεν έχουν εξαντληθεί.
Να σημειωθεί πως οι εγγραφές για τα χορευτικά αλλά και τα τμήματα γυμναστικής του Συλλόγου μας συνεχίζονται. Μπορείτε να απευθύνεστε στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17α και στο τηλέφωνο 2610-272722. www.pankalavritinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.