HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πήραν "φωτιά" τα καζάνια στη Γιορτή Τσίπουρου στο Λειβάρτζι

φωτό Αβραμίδης Λευτέρης Οι Λεβαρτζινοί δεν χάνουν ευκαιρία να βρεθούν στο χωριό τους και να δείξουν την αγάπη τους γι αυτό. Έτσι ...

φωτό Αβραμίδης Λευτέρης

Οι Λεβαρτζινοί δεν χάνουν ευκαιρία να βρεθούν στο χωριό τους και να δείξουν την αγάπη τους γι αυτό. Έτσι ο δραστήριος Σύλλογος Λειβαρτζινών της Αθήνας με την αρωγή του Συλλόγου Πάτρας διοργάνωσαν εκδρομή στο όμορφο Λειβάρζι και γιόρτασαν όλοι μαζί την "Γιορτή του Τσίπουρου"
Τα καζάνια έβραζαν με φόντο το εντυπωσιακό φθινοπωρινό τοπίο αποδεικνύοντας ότι τα Καλαβρυτοχώρια είναι το ίδιο όμορφα όλες τις εποχές.
Χαιρετίζουμε τις αξιόλογες αυτές  προσπάθειες και πάντα θα είμαστε κοντά σε κάθε εκδήλωση που σκοπό έχει να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. 
Να σημειώσουμε οτι ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας ξεκινά την διαδικτυακή ενημέρωση μέσω του www.livartzi-achaias.gr/ με πλήρη ενημέρωση των απανταχού Λειβαρζινών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.