HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφορία νέου βιβλίου της κ. Αλ. Νοβοτσίδου Ιατρού του Π.Ι. Λειβαρτζίου

Με συγγραφή και φροντίδα της Ιατρού του Π.Ι. Λειβαρτζίου κ. Αλεξάνδρας Νοβοτσίδου, κυκλοφόρησε από τις πολύ γνωστές ιατρικές εκδόσεις Γιάν...

Με συγγραφή και φροντίδα της Ιατρού του Π.Ι. Λειβαρτζίου κ. Αλεξάνδρας Νοβοτσίδου, κυκλοφόρησε από τις πολύ γνωστές ιατρικές εκδόσεις Γιάννη Β.Παρισιάνου ένα νέο βιβλίο-οδηγός τσέπης με το πολύ ενδιαφέρον θέμα: ‘Η χρήση ιατρικών βδελλών (Hirudo medicinalis) στις χώρες της Ευρώπης, των ΗΠΑ και στη Ρωσία’.



Στην επιμέλεια επιπλέον συμμετείχαν οι: Διευθυντής του Κ.Υ. Κλειτορίας, Δρ.Ν.Χ.Ραζής, Αγροτικός Ιατρός κ. Μπονάτσος, Ειδικευόμενος Ιατρός κ. Ρέντεσης και η Επισκέπτρια Υγείας κ. Σχορτσιανίτη.
Το θέμα του βιβλίου αποτελεί αιχμή της σύγχρονης Ιατρικής και, επιπρόσθετα, αποσαφηνίζει και επανατοποθετεί σε στέρεη και σαφή βάση τις ενδείξεις, τεχνικές και νομικές πτυχές κατά τη χρήση των ιατρικών βδελλών.
Όπως αναφέρει στον πρόλογό του ο Δρ.Ν.Χ.Ραζής (Συντονιστής Εκπαιδευόμενων Γενικής Ιατρικής). “Συγχαίρω ιδιαίτερα τη νέα συνάδελφο κ. Νοβοτσίδου Αλεξάνδρα και την ομάδα της, για το πολύ αξιόλογο, τεκμηριωμένο και ερμηνευτικό αυτό πόνημά τους, που κατά την εκτίμησή μου θα καλύψει ένα κενό στην υπάρχουσα βιβλιογραφία”

Διάθεση: Γιάννης Β. Παρισιάνος
Βιβλιοπωλείο Μικράς Ασίας 76 - Γουδή
(μέσα στη στοά) απέναντι από την Ιατρική Σχολή, 115 27 Αθήνα
Τηλ./fax: 210 74 82 996, Κιν.: 6944 861 193
e-mail: info@parisianouj.gr, www.parisianouj.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.