HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρχισε η εξέταση μαθητών σε σχολεία από το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, άρχισε η εξέταση μαθητών σε σχολεία της υγειονομικής ζώνης ευθύνης του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, με ...


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, άρχισε η εξέταση μαθητών σε σχολεία της υγειονομικής ζώνης ευθύνης του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, με σκοπό τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας, το οποίο είναι προϊόν συνεργασίας του Υπουργείου Υγείας και Παιδείας, με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (και αποσκοπεί στην προληπτική σφαιρική εκτίμηση στην γενικότερη υγεία των παιδιών).
Έως σήμερα, έχουν εξετασθεί για φέτος 174 παιδιά από τα σχολεία: Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Κλειτορίας καθώς και από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Δάφνης.
Συμμετείχαν οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ. Κλειτορίας Δρ.Ν.Χ.Ραζής, οι Ειδικευόμενοι ιατροί κ. Μιχαλόπουλος, κ. Κλίνης, η Επισκέπτρια Υγείας κ. Σχορτσιανίτη και εθελοντικά η Νοσηλεύτρια κ. Σπηλιωτοπούλου. Στο Π.Ι. Δάφνης έλαβε μέρος και ο Αγροτικός Ιατρός κ. Φουντουκίδης.
Αναμένεται οι εξετάση να ολοκληρωθεί και στα λοιπά σχολεία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.