HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στην Αχαΐα

Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας μετά την απόφαση της διοίκησης του Υπεραστικού Κ...


Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας μετά την απόφαση της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να αναστείλει κάθε μορφή κινητοποίησης.

Όπως ενημερώθηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μετά τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και την προώθηση στη Βουλή σχετικής νομοθετικής ρύθμισης που θα απεμπλέξει τις διαδικασίες εξόφλησης των οφειλόμενων προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, οι μεταφορείς πήραν απόφαση να μην προχωρήσουν σε παύση εκτέλεσης των δρομολογίων, όπως συζητείτο τις προηγούμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο και ζήτησαν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων και την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, να επισπευστούν οι διαδικασίες για την κατάθεση και ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης ώστε το διαθέσιμο και διασφαλισμένο ποσό για την μεταφορά των μαθητών – που βρίσκεται ήδη στα ταμεία της Περιφέρειας- να εκταμιευτεί προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.