HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στηρίζει το "Επιχειρείν" στα Καλάβρυτα

Με την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων σας, ο δίαυλος  επικοινωνίας που λέγεται  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  γιγαντώθηκε με χιλιάδες αναγνώστες απ΄όλα τ...


Με την αγάπη και την εμπιστοσύνη όλων σας, ο δίαυλος  επικοινωνίας που λέγεται ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS γιγαντώθηκε με χιλιάδες αναγνώστες απ΄όλα τα μήκη και πλάτη της γης, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση χωρίς ιδεοληψίες, με άποψη αλλά και ελευθερία λόγου.

Σκοπός μας από αρχής ήταν και είναι η ανάδειξη του τόπου μας, της πλούσιας κληρονομιάς του, της ιστορικής του διαδρομής, του φυσικού κάλλους του, αλλά και της ανάπτυξής του.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης θα εγκαινιάσουμε σε λίγο καιρό την σελίδα με προτάσεις για τα Καλάβρυτα όπου κάθε επαγγελματίας των Καλαβρύτων θα έχει την δυνατότητα προβολής της επιχείρησής του φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 

Σκοπός του εγχειρήματος μας είναι η ανάπτυξη και η προβολή τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων. Να απαγκιστρωθούμε από τα στενά γεωγραφικά μας όρια και να κάνουμε γνωστά, προϊόντα και παροχές που μόνον η προέλευσή τους αποτελεί εγγύηση.  

Καλούμε λοιπόν όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούντε στην επαρχία Καλαβρύτων να αρχίσουν να μας αποστέλλουν σχετικά "banner" η φωτογραφία της επιχείρησης του με τα σχετικά στοιχεία (διευθύνσεις, τηλέφωνα, site) στο: kalabrytanews@gmail.com  με σκοπό να δημιουργηθεί ένας πλήρης κατάλογος ώστε όλοι οι επισκέπτες μας να μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν.

για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Π. Κυριαζής 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.