HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το YouTube μπαίνει στην τηλεόραση με αθλήματα όπως τα snowboarding, skateboarding, mountainbiking ...

Καθώς τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων παρέχουν πλέον πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες και οι αυξημένες ταχύτητες σύνδεσης δίνουν τη δυνατότητα...


Καθώς τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων παρέχουν πλέον πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες και οι αυξημένες ταχύτητες σύνδεσης δίνουν τη δυνατότητα διανομής οπτικοακουστικού υλικού ακόμη και σε υψηλή ευκρίνεια, τo YouTube δημιουργεί νέα κανάλια, ειδικά σχεδιασμένα για τους χρήστες της πλατφόρμας.

Το «Red Bull Media House» θα αποτελέσει έναν από τους πρώτους δημιουργούς περιεχομένου στον τομέα αθλημάτων δράσης. Το κανάλι της Red Bull θα λανσαριστεί εκ νέου τον Ιανουάριο του 2012 και θα περιλαμβάνει αποκλειστικές σειρές που θα καταγράφουν την πορεία, τους αγώνες και την καθημερινότητα κορυφαίων αθλητών στον κόσμο, σε αθλήματα όπως τα snowboarding, skateboarding, mountainbiking, surfing και freestyle motocross.



Τα νέα κανάλια υποστηρίζονται από γνωστούς παρουσιαστές και παραγωγούς από την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μουσική, την ειδησεογραφία και τον αθλητισμό, καθώς και από μερικές από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρους εταιρείες παραγωγής περιεχομένου. Στόχος είναι η δημιουργία μιας νέας εμπειρίας θέασης, που θα αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της πλατφόρμας του YouTube, η οποία είναι διαθέσιμη παγκοσμίως για μια ευρεία γκάμα συσκευών επικοινωνίας και διασκέδασης.
από: techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.