HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο ωράριο στο Δημόσιο

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο  Διοικητικής Μεταρρύθμισης με διευκρινίσεις για τον τρόπο που θα εφαρμοστεί το νέο διευρυμένο ωράριο για του...


Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με διευκρινίσεις για τον τρόπο που θα εφαρμοστεί το νέο διευρυμένο ωράριο για τους υπαλλήλους του Δημοσίου αλλά και για το κοινό 

Συγκεκριμένα οι ώρες εισόδου κοινού

 Η είσοδος του κοινού στις υπηρεσίες που ίσχυε περιορισμένο ωράριο εισόδου (12.00-14.30) θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα 12.00-15.00.

 Για τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τις δημόσιες διαχειρίσεις, το πέρας εισόδου κοινού ορίσθηκε αντί στις 14.00 στις 14.30. Σε περίπτωση όμως που υπάρχει συνεργασία, (π.χ. υποχρέωση κατάθεσης χρημάτων μετά το πέρας των συναλλαγών), με πιστωτικά ιδρύματα και αυτή καθίσταται δυσχερής, λόγω της διεύρυνσης του ωραρίου, η ώρα εισόδου του κοινού παραμένει ως είχε.

 Η είσοδος του κοινού στα γραφεία υποδοχής πολιτών και στα γραφεία πρωτοκόλλου αντί 07.30-15.00 θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα 07.30-15.30.

 Τα ωράρια εισόδου του κοινού στους ΟΤΑ, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τους υπόλοιπους φορείς του Δημοσίου δεν αλλάζουν.

Παράλληλα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενημερώνει τις δημόσιες υπηρεσίες ότι δεν επιτρέπεται να ρυθμίζουν το ωράριο εισόδου του κοινού χωρίς να εξετάζουν αν η συγκεκριμένη ρύθμιση εξυπηρετεί τους πολίτες και χωρίς πρώτα να τους ενημερώνουν.

Τι θα ισχύσει με τα ΚΕΠ

Το ωράριο εργασίας των εργαζομένων, οι οποίοι εργάζονται σε βάρδιες εκ περιτροπής, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, είναι ως εξής:

 Πρωινή βάρδια: 07.30 – 14.00

 Απογευματινή βάρδια: 13.30 – 20.00

Προσοχή: Στην περίπτωση αυτή, το ωράριο λειτουργίας του ΚΕΠ για την εξυπηρέτηση του κοινού (πολιτών και επιχειρήσεων) παραμένει: 08.00 – 20.00.

Διευκρινίζεται ότι το Σάββατο, το ωράριο εργασίας του προσωπικού των ΚΕΠ και το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ ταυτίζονται και είναι: 08.00 – 14.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.