HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ά. Τσιγκρής: «Να μην Αφήσουμε να Ερημώσει η Ορεινή Αχαΐα…»

Σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Κλειτορία μίλησε την Κυριακή ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Ά...

Σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Κλειτορία μίλησε την Κυριακή ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής.
Με την ευκαιρίας της επίσκεψή του στην Κλειτορία, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους για την πολιτική επικαιρότητα και τα επιμέρους προβλήματα της περιοχής.
Ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στο πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για δημιουργία δύο αυτοτελών Δήμων στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων, με έδρες τα Καλάβρυτα και την Κλειτορία. Να σημειωθεί ότι η απελθούσα κυβέρνηση είχε δεσμευθεί ότι από τις συνενώσεις του “Καλλικράτη” θα εξαιρούνταν οι ορεινοί δήμοι της χώρας.
Επίσης, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στα ζητήματα της βελτίωσης του απαρχαιωμένου οδικού δικτύου και πρώτα και κύρια του οδικού άξονα της Ε-111. Αξίζει εδώ να τονιστεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής δεν διαθέτει ικανοποιητική σήμανση και παρουσιάζει κατολισθήσεις και ρήγματα.
Ακόμη ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στα ζητήματα της αναβάθμισης του τυροκομείου της Κλειτορίας και του εκσυγχρονισμού του με μηχανολογικό εξοπλισμό και μέσα, καθώς και της αλλαγής της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης για τους υφιστάμενους κτηνοτρόφους της περιοχής.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπ. βουλευτής της ΝΔ στην ανέγερση των εργατικών κατοικιών της Κλειτορίας, για τις οποίες έχει ήδη παραχωρηθεί το οικόπεδο για την ανέγερση και έχει εκπονηθεί η ανάλογη μελέτη. Να σημειωθεί ότι ο σχετικός φάκελος του έργου έχει “παγώσει” αδικαιολόγητα -στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ)- τα δύο τελευταία χρόνια.
Αναφέρθηκε, επίσης, για την ανάγκη άμεσης υλοποίησης του -δημοπρατημένου και ενταγμένου στο πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής”- έργου της ανάπλασης της Κλειτορίας και στην αναβάθμιση και στήριξη του Περιβαλλοντικού της Κέντρου.
Ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε και στην εγκατάλειψη και τη συνακόλουθη ταλαιπωρία των κατοίκων των πρώην δήμων Κλειτορίας, Παίων και Αροανίας, λόγω κατάργησης Αστυνομικών Τμημάτων, Εφοριών και Κέντρων Υγείας και την υπαγωγή τους στα αντίστοιχα των Καλαβρύτων.
Καταληκτικά, ο υπ. βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε τους φίλους του από την Κλειτορία για τις δικαστικές του πρωτοβουλίες για την ακύρωση των φορολογικών μέτρων (χαράτσια) που επέβαλε η απελθούσα κυβέρνηση._


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.