HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τεχνολογία ...2012

Ναι είμαστε λάτρεις της παράδοσης εδώ στα Καλάβρυτα, αλλά και η τεχνολογία, τεχνολογία.  Θα δείξουμε σήμερα μια μικρή (πρώτη δόση) συλλογή ...


Ναι είμαστε λάτρεις της παράδοσης εδώ στα Καλάβρυτα, αλλά και η τεχνολογία, τεχνολογία.  Θα δείξουμε σήμερα μια μικρή (πρώτη δόση) συλλογή από αντικείμενα, υψηλής τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής που πρόκειται σε λίγο καιρό να τα δούμε και στη χώρα μας......

Lamborghini στο....δεξί

Ένα ασυνήθιστο ρολόι που ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα του υπερσύγχρονου hypercar Lamborghini, η Aventador. Το ρολόι Avenger μεταφέρει το ίδιο την υπερσύγχρονη αισθητική, και πολύπλοκη τεχνολογία με τον ίδιο τρόπο όπως και η μηχανή του αυτοκινήτου με διαφανές κάλυμμα. Είναι πραγματικά δυνατό.







Συνοδός....κυριών...



Η νέα βαλίτσα-τρόλεϊ για τις εξορμήσεις σας. Αδιάβροχη, αντέχει σε κραδασμούς εξοπλισμένο με κεντρικό κλείδωμα και....ηλεκτρονικούς χάρτες.










Για..... ομορφάντρες...



Για τους....μερακλήδες εργένηδες το νέο ντιζαϊνάτο σίδερο από την Easy Iron θα τους λύσεις τα χέρια....






H NASA σε ....δύο τροχούς

Για τους λάτρεις των δύο τροχών, της ασφάλειας αλλά και του ντιζάιν, εστιάζοντας στη σημασία της εργονομίας και συνολική άνεση που χρειάζονται οι αστροναύτες η Designer Herald J. Urena δημιούργησε το .... διαστημικό κράνος υψηλής αισθητικής αλλά και ασφάλειας. (δεν συνιστάτε για...παπάκι)



Το παιδί στον κήπο

Σε έναν κόσμο γεμάτο υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών βίντεο, είναι εύκολο να χάσουμε από τα μάτια του τον λαμπερό ήλιο και το γαλάζιο του ουρανού ... ειδικά αν είστε ένα παιδί! Εμπνευσμένοι από την ιδέα αυτή, αυτά τα παιδιά ασφαλή εργαλεία κηπουρικής έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην προώθηση ενός δραστήριου τρόπου ζωής, την υγεία-συνειδητή στάση, και η συνολική σεβασμό για τη φύση.Το κλαδευτήρι της Parrot, συνδυάζει ιδιότροπη αισθητική με έξυπνη λειτουργικότητα που θα μετατρέψουν την κηπουρική από μια αγγαρεία σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.



Σας .... ζεσταίνει



Κρυώνει ο καφές σας; Μην ανησυχείτε υπάρχει το ...θερμαντικό ραβδί, ανακατεύετε και ζεσταίνει τον καφέ σας.









Για ξεχασιάρηδες....

Για όσους ....χάνουν τα κλειδιά τους υπάρχει το Finder που αποτελείτε από δύο μέρη, τον κεντρικό τερματικό σταθμό και τα αυτοκόλλητα καρτελάκια. Κολλάτε τα αυτοκόλλητα παρακολούθησης σε αντικείμενα που έχετε την τάση να χάνετε, όπως κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι κλπ.






ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

συνεχίζεται..........










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.