HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μνήμες από τις Κυριακές

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Σοποτό Καλαβρύτων, θα παρουσιάσει στην Πάτρα την Τρίτη...

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητικογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος κατάγεται από το Σοποτό Καλαβρύτων, θα παρουσιάσει στην Πάτρα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στη 13:00 και δη στο βιβλιοπωλείο DISCOVER (Πατρέως 30) το νέο του βιβλίο «Της Κυριακής τα είδωλα».

Το πάνελ των υψηλών προσκεκλημένων οι οποίοι θα μιλήσουν για το βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, θα αποτελούν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, οπαλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Κώστας Πετρόπουλος, ζωντανός μύθος του ελληνικού μπάσκετ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστης της Παναχαϊκής Μίμης Σπεντζόπουλος και βεβαίως ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος εν συνεχεία θα υπογράψει πολλά βιβλία. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Μπουλής.

Το βιβλίο αποτελεί μια αναδρομή στις Μνήμες από τις Κυριακές των παιδικών μας χρόνων, που ειδικά για το μεγαλύτερο ποσοστό των αρρένων ελλήνων ήταν συνδεδεμένη με την προσμονή και συγκίνηση των ποδοσφαιρικών αγώνων και των μεγάλων ντερμπι. Πρόσωπα, γήπεδα, φωτογραφίες αλλά και αναφορές του τύπου της εποχής, ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, το οποίο αποτελεί μια καλή αφορμή για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι.   


Τρύφωνας Μαντάς 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.