HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λεχουρίτες της Αθήνας ξανά στις επάλξεις

Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Λεχουριτών, η λεβεντιά, η οξυδέρκεια και η δημιουργία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά κατάφεραν να δ...

Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Λεχουριτών, η λεβεντιά, η οξυδέρκεια και η δημιουργία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά κατάφεραν να διακριθούν σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες, επιχειρήσεις, επιστήμες, τέχνες, πολιτική, χωρίς όμως να αλλοιωθεί η αγάπη για τον τόπο και την παράδοσή του.
Κύρια έκφραση της αγάπης για τον τόπο τους είναι οι σύλλογοι της Πάτρας και της Αθήνας. Σπουδαίοι Λεχουρίτες μέσα από αυτή τη συλλογικότητα κατάφεραν να διατηρήσουν και να μεταλαμπαδεύσουν την συνοχή τους, την αγάπη τους αλλά και να γίνουν αρωγοί πολιτισμού και δίαυλοι επικοινωνίας μέσα από εκδηλώσεις προσφορές και δράση.

Αδυνατώ να αναφερθώ σε ονόματα γιατί είναι πολλά και φοβάμαι ότι θα αδικήσω κάποιους. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο ιστορικός σύλλογος της Αθήνας - με ευθύνη όλων μας- ατόνησε και έπαψε να είναι σημείο αναφοράς για τους εκατοντάδες Λεχουρίτες της Αθήνας.

Είναι καιρός να κλείσουμε αυτή την παρένθεση. Ολοι μπορούμε και θέλουμε, θέλουμε γιατί το Λεχούρι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.  
Ήδη το κάλεσμα έχει ανταπόκριση και είμαστε πολύ κοντά στο να γίνει πράξη.  Σε αυτή την κίνηση δεν υπάρχουν μπροστάρηδες γιατί απλά θα είμαστε -ελπίζω- όλοι μαζί με σκοπό να μεταλλαχθούμε από απλούς επισκέπτες του χωριού μας, σε ένα ζωντανό οργανισμό δημιουργίας και προσφοράς.

με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Νίκος Π. Κυριαζής

Υ.Γ.  Η ημερομηνία της πρώτης συνάντησης δεν έχει ακόμα οριστεί,
και για επικοινωνία στο kiriazisn@gmail.com






Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.