HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατρών – Καλαβρύτων, Ο κίνδυνος καραδοκεί

Του Τρύφωνα Μαντά Πολύ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας οι διερχόμενοι οδηγοί στις «στ...

Του Τρύφωνα Μαντά
Πολύ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας οι διερχόμενοι οδηγοί στις «στροφές της Γουμένισσας», κινούμενοι στην οδική αρτηρία Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας, καθώς στο κομμάτι αυτό ο δρόμος έχει κατακλυστεί από πέτρες μικρού και μεγάλου μεγέθους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Το φαινόμενο παρατηρείται έντονο τις τελευταίες μέρες, λόγω του πάγου και των ανέμων, με αποτέλεσμα πέτρες να υπάρχουν σε καθημερινή βάση, ακόμη κι αν απομακρύνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Επίσης ο πρωινός παγετός εξακολουθεί να αποτελεί μια καλά καμουφλαρισμένη παγίδα για τους οδηγούς και να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, παρά το αλάτι που ρίχνουν κατά καιρούς οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες διερχόμενο γαλακτοκομικό βυτιοφόρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, λίγο έξω από το Δ.Δ. Μανεσίου, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, βγήκε εκτός πορείας, αλλά ο έμπειρος οδηγός του κατόρθωσε έπειτα από μεγάλη προσπάθεια να το επαναφέρει εντός δρόμου, αποτρέποντας το διαφαινόμενο δυστύχημα, που ίσως να έθετε σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.