HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσοχή Πέτρες!

του Τρύφωνα Μαντά Μερική κατολίσθηση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου στην οδική αρτηρία Καλαβρύτων – Πατρών και δη έξοδο του ...

του Τρύφωνα Μαντά
Μερική κατολίσθηση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου στην οδική αρτηρία Καλαβρύτων – Πατρών και δη έξοδο του Δ.Δ. Μανεσίου στην κατεύθυνση προς Βλασίες. Οι πέτρες που ξηλώθηκαν από τα βράχια που βρίσκονται στην μία πλευρά του δρόμου, κατέκλυσαν το ένα κομμάτι του δρόμου 30 μέτρων περίπου. Οι πέτρες εξακολουθούν να βρίσκονται καταμεσής του δρόμου και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, φράζοντας τη διέλευση των αυτοκινήτων και καθιστώντας την πολύ επικίνδυνη. Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αλλά και συνάμα την οργή των διερχόμενων οδηγών, αποτελεί το γεγονός πως ενώ έχει ήδη παρέλθει μία ολόκληρη μέρα από το συμβάν, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων δεν έχουν προβεί ακόμη σε εκκαθάριση του δρόμου από τα επικίνδυνα κομμάτια βράχου.
Παρά το γεγονός πως αρκετοί δημοτικοί υπάλληλοι διαμένουν μόνιμα στην Άνω Βλασία, το χωριό καταγωγής του δημάρχου Καλαβρύτων Γ. Λαζουρά, και παρόλο που όλοι τους πέρασαν το πρωί από το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, που έχει γεμίσει με κομμάτια βράχων, πηγαίνοντας στα Καλάβρυτα για την καθημερινή εργασία τους στο Δήμο Καλαβρύτων, όπερ σημαίνει πως το όλο συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή τους, παρά επίσης το γεγονός πως κάποιοι κάτοικοι του Μανεσίου και κάποιοι διερχόμενοι οδηγοί το κατήγγειλαν τηλεφωνικά στο Δήμο, οι πέτρες εξακολουθούν να παραμένουν αμετακίνητες και επικίνδυνες καταμεσής του δρόμου, αυξάνοντας αφενός την επικινδυνότητα πρόκλησης κάποιου ατυχήματος με θύμα κάποιον άτυχο διερχόμενο οδηγό και δίνοντας αφετέρου ένα καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία της δημοτικής Αρχής.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.