HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Του Νερού τα Παραμύθια" της ΕΤ3 στα Καλάβρυτα

Η εξαιρετική εκπομπή της ΕΤ3 «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. ...


Η εξαιρετική εκπομπή της ΕΤ3 «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. Κάθε τόπος και μια ιστορία. Κάθε στοιχείο νερού κι ένας διαφορετικός πίνακας.
Σκοπός της εκπομπής είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων που τη ζουν καθημερινά χειμώνα–καλοκαίρι. Με κεντρικό άξονα το νερό η εκπομπή απλώνει τη θεματολογία της στους κατοίκους που μένουν δίπλα σε νερό, σε θάλασσα, λίμνες, ποτάμια. Γνωρίζει τη ζωή τους, τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τον κάθε προορισμό, δίνει έμφαση στην οικολογία και την προστασία των υδροβιότοπων.

Η εκπομπή έφτασε και στα Καλάβρυτα ανέβηκε τον Βουραϊκό, ταξίδεψε με τον Οδοντωτό και τράβηξε μοναδικά πλάνα από το μοναδικό Καλαβρυτινό τοπίο.  

Ευχαριστούμε τον σκηνοθέτη Γιώργο Μπελεγρή, τον διευθυντή φωτογραφίας Διονύση Πετρουτσόπουλο, την διευθύντρια παραγωγής Ραχήλ Μανουκιάν, την παρουσιάστρια Ίνα Ταράντου και όλους τους συντελεστές της εκπομπής 











Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.