HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με 35 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων

Με 35 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την  Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα: 16.00 με τα ...

Με 35 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την  Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα: 16.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

1. Περί εορτασμού του Πολιούχου των Καλαβρύτων, Αγίου Αλεξίου στις 17 Μαρτίου 2012.

2. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων των γεγονότων της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις 18 Μαρτίου 2012, της επετείου απελευθέρωσης των Καλαβρύτων στις 21 Μαρτίου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας στις 25 Μαρτίου στην Αγία Λαύρα.

3. Περί του από 20-10-2011αιτήματος του Κοινωφελούς Ιδρύματος: «ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ», για παραχώρηση της χρήσης για 30 χρόνια του δημοτικού κτιρίου επί της πλατείας Πετιμεζέων της Τοπικής Κοινότητας των Καλαβρύτων, για την εγκατάσταση ίδρυση και λειτουργία Αστροφυσικού Κέντρου - Πλανηταρίου στα πλαίσια της πολιτιστικής και επιστημονικής ανάπτυξης του Δήμου Καλαβρύτων.

4. Περί του από 23-02-2012 αιτήματος της ΄Ενωσης Μύλων – Υδροτριβών και Ιχθυοτροφείων Πλανητέρου, για την συναίνεση-έγκριση του Δήμου μας, στη μίσθωση του Δημοτικού κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στην Τοπική κοινότητα Πλανητέρου, η χρήση του οποίου έχει παραχωρηθεί με την υπ’ αριθ. 198/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στην παραπάνω ΄Ενωση.

5. Περί εκλογής αντιπροσώπων του Δήμου Καλαβρύτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού (Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας) Αχαΐας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

6. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 6/2012 μελέτης του έργου: «Ανάπλαση Κοινόχρηστων και λοιπών χώρων Δ.Δ. Κλειτορίας» Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί έγκρισης της μελέτης: «Μελέτη συνολικής θεώρησης αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης και ανάδειξης των ορεινών οικισμών ΄Ανω και Κάτω Λουσών του Δήμου Καλαβρύτων».

8. Περί έγκρισης της μελέτης: «Βελτίωση – ανάπλαση χώρου πλατείας οικισμού ΄Ανω Λουσών και περιβάλλοντος χώρου δημοτικού σχολείου Λουσών και αποκατάσταση κτιρίων Κοινοτικής Βιβλιοθήκης ΄Ανω Λουσών και Δημοτικού Σχολείου Λουσών».

9. Περί συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων σε αναπτυξιακή σύμπραξη του άρθρου 18 του ν. 4019/2011 με την αναπτυξιακή εταιρεία ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. και με άλλους συμπράττοντες φορείς για την υποβολή πρότασης στην ανοιχτή πρόσκληση, με αριθμό πρωτ. 21207/οικ.460/23-01-2012 στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» θεματικού άξονα προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών» που αφορά στη δράση 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες»

10. Περί αποδοχής της παραχώρησης από το Ι.Ν.Ε.Δ.ΙΒΙΜ (πρώην ΕΙΝ) κτιρίων και εξοπλισμού των Μαθητικών Εστιών Καλαβρύτων και Κλειτορίας.

11. Περί ορισμού στάσης του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας στην πόλη των Καλαβρύτων.

12. Περί ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία του αγωγού μεταφοράς ρεύματος της ΔΕΗ 400 KV (KYT Πάτρας – KYT Μεγαλούπολης).

13. Περί φιλοξενίας της Ομάδας Χιονοδρομίας των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διεξαγωγή Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας στις 7 & 8 Μαρτίου στο Χιον/κό Κέντρο των Καλαβρύτων.

14. Περί έγκρισης Μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Τοπικών Κοινοτήτων Δάφνης» Δ.Ε. Παίων Δήμου Καλαβρύτων.

15. Περί έγκρισης Μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποκατάσταση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Κρυνοφύτων» Δ.Ε Κλειτορίας.

16. Περί έγκρισης Μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Αποπεράτωση Διαμόρφωσης Τοίχου Αντιστήριξης Γυμνασίου – Λυκείου Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων.

17. Περί έγκρισης Μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Περιφράξεις Υδρομαστεύσεων Δ.Ε. Αροανίας».

18. Περί αποδοχής και παραλαβής Μελέτης «Πλήρης Τοπογραφική Αποτύπωση για το έργο:{Απομάκρυνση όμβριων υδάτων έμπροσθεν οικίας Σπήλιου Ν. Σταυρόπουλου στο Τ.Δ. Αροανίας (Σοποτό) Δήμου Αροανίας}.

19. Περί αποδοχής και παραλαβής της στατικής μελέτης με τίτλο «Βελτίωση και ολοκλήρωση
του υπάρχοντος τοιχίου αντιστήριξης οικισμού Μισοχωρίου με σύγκλιση με το πρανές και εργασίες προστασίας του δημοτικού μονοπατιού κατάντι της οικίας Παναγιώτη Κουλουρά» της Τοπικής Κοινότητας Λιβαρτζίου της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

20. Περί αποδοχής της προέγκρισης δημοπράτησης με τίτλο «Αδρευτικά ΄Εργα σε Δ.Δ του Δήμου Παΐων (Β Φάση) Μέτρο 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» ΚΩΔ. ΟΠΣΑΑ : 109744.

21. Περί αποδοχής της 2ης Τροποποίησης της Απόφασης ένταξης στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α.) με τίτλο «Αρδευτικά ΄Εργα σε Κωδικός Ο.Π.Σ.Α.Α.: 109744,Σ.Α.Ε.: 2010ΣΕ28280146.

22. Περί τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος & αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση αρδευτικού αύλακα στα Τριπόταμα, Τοπικής Κοινότητας Ψωφίδας της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

23. Περί τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος & αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την εκπόνηση της μελέτης «Υδρογεωλογική μελέτη (σχεδιασμού & εφαρμογής) Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Λυμάτων Δάφνης».

24. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Κατασκευή Σιδηροκατασκευών – Φρεατίων».

25. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Συντήρηση Δρόμων Πεύκου – Χόβολης».

26. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Διαμόρφωση Κοιμητηρίων Τ.Δ. του Δήμου» της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

27. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αποχέτευση στα Τ.Δ. του Δήμου» της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

28. Περί έγκρισης Γνώμης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης (πρώην ΤΥΔΚ) για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Συντηρήσεις Δημοτικών Δρόμων εσωτερικής & Αγροτικής Οδοποιίας ΤΔ της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

29. Περί έγκρισης Γνώμης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξηςγια παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: « Περιβαλλοντική μελέτη (ΠΠΕΑ & ΜΠΕ) μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Κρυονερίου» της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

30. Περί έγκρισης Γνώμης του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξηςγια παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: « Περιβαλλοντική μελέτη (ΠΠΕΑ & ΜΠΕ) μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Κρυονερίου» της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

31. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσών: α) 11.710,00 € & β) 9.720.00 € από κατανομή ΣΑΤΑ του ΥΠ.ΕΣ. για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων του Δήμου.

32. Περί πρότασης της εταιρείας WIND HELLAS για τροποποίηση των όρων του μισθωτηρίου συμβολαίου που αφορά τη μίσθωση Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας στη θέση Λαγοβούνι Τοπικής Κοινότητας Λαγοβουνίου Δήμου Καλαβρύτων.

33. Περί των μισθώσεων δημοτικών εκτάσεων για τη λειτουργία Σταθμών Βάσεων Κινητής Τηλεφωνίας των Εταιρειών COSMOTE & VODAFONE στις Τοπικές Κοινότητες: Δάφνης, Κούτελης, Προφήτη Ηλία, Μανεσίου, Ρογών και Λουσών του Δήμου Καλαβρύτων.

34. Περί ανανέωσης της σύμβασης με την CARDIOEXPRESS (Υπηρεσίες Τηλεϊατρικής Α.Ε.) και έγκρισης και ψήφισης πίστωσης ποσού 1.400,00 € για την τηλεϊατρική κάλυψη και την ετήσια απεριόριστη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας από τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Αγροτικών Ιατρείων Δάφνης & Ψωφίδας του Δήμου Καλαβρύτων.

35. Περί εκμίσθωσης δημοτικών βοσκοτόπων.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.