HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θέατρο: Η "Μερική Παράλυση" πάει Καλάβρυτα!

Μια νέα ομάδα ηθοποιών με επικεφαλή τον συγγραφέα και ηθοποιό Χρήστο Ράντου, αναλαμβάνει με ευαισθησία να προσεγγίσει το φαινόμενο της “Με...

Μια νέα ομάδα ηθοποιών με επικεφαλή τον συγγραφέα και ηθοποιό Χρήστο Ράντου, αναλαμβάνει με ευαισθησία να προσεγγίσει το φαινόμενο της “Μερικής Παράλυσης”, τόσο της καθαρά σωματικής όσο και της ψυχολογικής και κοινωνικής που βιώνουν αρκετές ομάδες ανθρώπων στην καθημερινότητά μας.

Ένα πρωτότυπο, “μεταφυσικό” ψυχόδραμα για μία μητέρα, το παιδί της και τον αγώνα τους για επιβίωση μέσα από ένα πρίσμα αυτογνωσίας αλλά κυρίως στοργικής αγάπης για τους ίδιους και για τη ζωή. Μια τρυφερή μα και ταυτόχρονα σκληρή ιστορία που θα καθηλώσει το κοινό.

“Μια μάνα… ένα παιδί… ένα ατύχημα…Επιστροφή στην αθωότητα, όμως με ποιο σώμα να βρω κουράγιο;”

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα Χρήστο Ράντου:

"Τον Αύγουστο του 2007 είχα πάθει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Έμεινα παράλυτος και για δυο μήνες μέσα μου πάλευα. Τα αντικρουόμενα συναισθήματά μου με κυρίευαν ανεξέλεγκτα. O φόβος ότι θα μείνω έτσι για μια ζωή, η αγάπη για τη μητέρα μου, το μίσος για ό,τι μου συνέβη. Και ο θάνατος, ο οποίος πίστευα πως θα ήταν η λύτρωσή μου. Μετά από δύο μήνες γιατρεύτηκα. Έπρεπε να το γράψω αυτό το έργο γιατί ήθελα να δείξω πως είναι να είσαι σε αυτή την κατάσταση, πώς μπορεί να νιώθει μία μάνα σε μία τέτοια κατάσταση… Είχα ανάγκη να δω αυτά τα συναισθήματα γραμμένα σε ένα χαρτί, αλλά ακόμα περισσότερη ανάγκη να παίζονται πάνω σε μία θεατρική σκηνή. Με τη “Μερική Παράλυση” θέλω να επικοινωνήσω το τόσο κοινότυπο αλλά και τόσο υπέροχο, αιώνιο και διαχρονικό μήνυμα της ελπίδας, της ψυχικής δύναμης και της αισιοδοξίας που καταφέρνει να λάμψει και να βρει το δικό της δρόμο ακόμα και μέσα από τα πιο δύσκολα μονοπάτια."
Χρήστος Ράντου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Συγγραφέας-Σκηνοθέτης: Χρήστος Ράντου
Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Μακιγιέζ: Τόνια Νικολαϊδη
Υπεύθυνη προβολής και δημοσίων σχέσεων: Αλεξία Πηγαδιώτη

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ιφιγένεια Γούλια
Ραφαέλος Αγιαννιωτάκης
Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Χρήστος Ράντου

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ "ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΥΠΟΥΡΓΟΣ" - Αίθουσα Εκδηλώσεων
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ !

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 20.00 για το κοινό.
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου πρωινή για τους μαθητές των σχολείων.

Τιμή εισιτηρίου κοινού -7 ευρώ.
Ελεύθερη είσοδο για τους μαθητές.

Τηλέφωνο κρατήσεων και πληροφορίες: 6951001133








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.