HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μικροί και μεγάλοι εν.... δράσει στο Χιονοδρομικό!

Μικροί μεγάλοι σε δράση! Τι καλύτερο για μια αναζωογονητική απόδραση στο βουνό και σκι για όλη την οικογένεια; Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρ...

Μικροί μεγάλοι σε δράση! Τι καλύτερο για μια αναζωογονητική απόδραση στο βουνό και σκι για όλη την οικογένεια; Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων είναι η ιδανική επιλογή και για εσάς:

Πολύ ανταγωνιστική τιμή για το οικογενειακό ski pass. Mε 40€ τις καθημερινές και 60€ τα Σ/Κ, απολαμβάνετε ατελείωτες καταβάσεις για όλη την οικογένεια, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών!
Η πόλη των Καλαβρύτων είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες, με ήρεμο περιβάλλον και πληθώρα δραστηριοτήτων και αξιοθέατων.
Πολύ κοντά στο χιονοδρομικό, με εύκολη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεστε όχημα ειδικού τύπου, θα βρείτε καταλύματα φιλικά προς τα παιδιά, με προδιαγραφές που εξασφαλίζουν άνετη και ευχάριστη διαμονή σε μια οικογένεια.
Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων παρέχει ασφάλεια, άπλετο χώρο, ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά και όλα αυτά χωρίς να παραμελεί και την ανάγκη των γονέων για ξεκούραση ή socializing στο σαλέ.

Έτοιμοι; Φύγαμε! Κάντε κράτηση στο κατάλυμα της επιλογής σας, πάρτε ζεστά ρούχα, σκούφους, γάντια, κασκόλ, μπότες. Εξοπλισμό μπορείτε να νοικιάσετε και από το κατάστημα που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο.

Και… πόσο; Mε 40€ τις καθημερινές και 60€ τα Σ/Κ και αργίες, απολαμβάνετε ατελείωτες καταβάσεις για όλη την οικογένεια, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών! Μην ξεχάσετε να δείξετε στο εκδοτήριο των εισιτηρίων 60€ ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να πάρετε τις ειδικές εκπτώσεις.
Ενοικίαση εξοπλισμού μπορείτε να κάνετε από το κατάστημα που βρίσκεται στο χιονοδρομικό κέντρο.
Oργανώστε τα μαθήματα σκι με τις επίσημες σχολές: kalavrita-ski.gr/el/liose-sto-xioni/ski-schools






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.