HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ισχύς εν τη ενώσει" το μήνυμα των Μανεσιωτών στην Πάτρα

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του στην Πάτρα και οι απανταχ...

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωσή του στην Πάτρα και οι απανταχού Μανεσιώτες, αλλά και όλοι όσοι δώσουν το παρών, αναμένεται να δώσουν τη δική τους δυναμική απάντηση, στις δύσκολες καταστάσεις από τις οποίες διέρχεται η χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Η ισχύς εν τη ενώσει, στις δύσκολες στιγμές που ζούμε, θα αποτελέσει τη βάση της εκδήλωσης, καθώς αναμένεται να συναντηθεί το χθες, το σήμερα και το αύριο του γραφικού χωριού.

Όλοι όσοι παραβρεθούν στο κοσμικό κέντρο ''ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ'' που βρίσκεται στην Οβρυά, του πρώην Δήμου Μεσσάτιδος και δη στην οδό Σαρδελλά, έναντι ΚΤΕΟ, θα κινηθούν σε καρναβαλικούς τόνους αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες του Χορευτικού Τμήματος του όμορφου χωριού και κυρίως τους λιλιπούτειους χορευτές, που σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν συμμετάσχει, έχουν «κλέψει» την παράσταση.

Τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου σκεπτόμενα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και συγκυρίες, αποφάσισαν να κινηθούν σε αντίστοιχα πλαίσια, εναρμονιζόμενοι την οικονομική πίεση των πολιτών. Για αυτό με μόλις 20 ευρώ (η τιμή της πρόσκλησης) όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν το καταπληκτικό φαγητό του κοσμικού κέντρου και να καταναλώσουν όσο κρασί, μπύρα και αναψυκτικά επιθυμούν.

Για αρκετές ώρες οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γλεντήσουν, να χορέψουν, να αστειευθούν, να θυμηθούν τα παλιά, μα πάνω απ’ όλα να αναδείξουν το κλίμα συσπείρωσης μεταξύ των κατοίκων, ντόπιων και ετεροδημοτών, που διέπει το όμορφο καλαβρυτοχώρι.
Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης έχει οριστεί στις 8.30 το βράδυ και είναι σίγουρο ότι η όμορφη βραδιά που θα ακολουθήσει, αφενός θα είναι το ίδιο επιτυχημένη με την αντίστοιχη περσινή και αφετέρου θα φανεί για ακόμη μια φορά η ομοψυχία και η συστράτευση όλων των Μανεσιωτών στην προσπάθεια που γίνεται ώστε το γραφικό χωριό να αποκτήσει εκ νέου την αίγλη του παρελθόντος.

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.