HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

+Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Να ποιοι κυβερνούν την Ευρώπη...

Ο έως προ τινος Πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρός Καν συνελήφθη και πάλι ως ύποπτος σε υπόθεση μαστρωπείας και με χειροπέδες οδηγήθηκε στα ...

Ο έως προ τινος Πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρός Καν συνελήφθη και πάλι ως ύποπτος σε υπόθεση μαστρωπείας και με χειροπέδες οδηγήθηκε στα κρατητήρια Αστυνομικού Τμήματος στην πόλη Lile της Γαλλίας! Είναι η τρίτη φορά που κατηγορείται για ανήθικες σχέσεις, σχέσεις που δεν συνάδουν με το αξίωμά του. Να θυμηθούμε, ότι στη Νέα Υόρκη επιτέθηκε στην καμαριέρα του Ξενοδοχείου, όπου διέμενε, οι δε παράγοντες του Νόμου εκεί τον κατέβασαν άρον-άρον από τό αεροσκάφος, όπου είχε επιβιβασθή ήδη, για να επιστρέψει στο Παρίσι. Έτσι λοιπόν έκλεισε ο κύκλος ενός Ηγετικού προσώπου της Διεθνούς υψηλής Κοινωνίας, που θα ήταν και υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές της Γαλλίας προσεχώς!!!!! Φαντασθήτε ποίας ποιότητος άνθρωποι κυβερνούν τόν κόσμο! Ο Πρόεδρος της Ιταλίας κ. Μπερλουσκόνι χθές, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Κλίντον προχθές κ.ού.κ. δηλ. παράγοντες της Εξουσίας, εάν η καρδιά τους δεν κυριαρχείται από τήν θεία αγάπη, όταν δεν φοβούνται τον Θεό, μετατρέπονται σε χυδαίους τύπους καί όργανα προωθήσεως της διαφθοράς!

 Να θυμηθούμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που "τά είχε" μέ την αεροσυνοδό του; Να γράψουμε για ηγετικό παράγοντα -Υπουργό σε προηγούμενες Κυβερνήσεις- που τα "εφτιασε" με την Γραμματέα του και για να την παντρευθή πήγε στο Παρίσι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων; Νά πάμε πιό πίσω; Στην επταετία, ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου 1967 έξέδωσε το διαζύγιό του με την νόμιμη σύζυγό του μέσα σε ένα 24ωρο! Ένα είναι το συμπέρασμα: οσάκις άνθρωποι, που με την συμπεριφορά τους αυτοκατατάσσονται στο χώρο του υποκόσμου, διοικούν ένα Λαό, ο Λαός οδηγείται στην απαθλίωση, τήν ηθική πρώτα καί την οικονομική ύστερα! Αυτό το δράμα βιώνει σήμερα η Χώρα μας!

Άφοβα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ο Ντομινίκ Στρός, ανάξιος πια νά προσφωνείται "κύριος", είναι ένας Ηγέτης-που αν δεν ήμουνα κληρικός, θα τον ονόμαζα Κ-θ-ρμ-! Προβάλλεται ως παράδειγμα πρός αποφυγήν! "Ρόζ οπερέτα χωρίς τέλος" έγραψε γι' αυτόν τό ΕΘΝΟΣ της 22ας Φεβρουαρίου 2012. "Ξανά στη φυλακή ο Στρός-Καν. Ο Ντομινίκ και τα όργια με τα call girls", έγραψε και μια τοπική μας εφημερίδα (ΠΡΩΤΗ, 22.02.2012).
Αίγιον, 23 Φεβρουαρίου 2012





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.