HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγραψαν ιστορία οι Απόκριες στο Σκεπαστό

Πλούσιο αποκριάτικο διήμερο διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012 ακολουθώντας την παράδοση που απ...

Πλούσιο αποκριάτικο διήμερο διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012 ακολουθώντας την παράδοση που από χρόνια θέλει στο Σκεπαστό να γίνονται αποκριάτικες και καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:30 μμ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός στην αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου.
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:30 το μεσημέρι το γλέντι συνεχίστηκε στην πλατεία.
Την παγωμένη ατμόσφαιρα όχι λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά λόγω των δυσκολιών της εποχής, ήθελε να ζεστάνει η αυθόρμητη συμμετοχή των παιδιών με τα χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και η σάτιρα των μεταμφιεσμένων που συμμετείχαν στη γιορτή.
Τα στοιχεία που κυριάρχησαν εκτός από τις εκπληκτικές αμφιέσεις των καρναβαλιστών ήταν το κέφι, ο χορός με αποκριάτικη μουσική και νταούλια καθώς και οι μεζέδες σε συνοδεία με άφθονο κρασί που προσέφερε ο Σύλλογος.
Ο Κόσμος συμμετείχε και χόρεψε αφήνοντας πίσω του τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες των καιρών και έδωσε με την παρουσία του το σύνθημα και την υπόσχεση για μεγαλύτερη συμμετοχή και οργάνωση την επόμενη χρονιά όπως το θέλει το έθιμο και η παράδοση.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους για τη συμμετοχή τους και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα ημερησίας διάταξης τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Διετίας
2010-2011 του απερχόμενου Δ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Ο πρόεδρος έκανε το Διοικητικό απολογισμό αναφερόμενες στις κυριότερες δραστηριότητες του συλλόγου τη διετία που πέρασε και τόνισε ότι το έργο που γίνεται στο Σκεπαστό είναι τεράστιο και θα πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια ζωντάνια και τα επόμενα χρόνια. Ακολούθησε από την Ταμία του Συλλόγου ο οικονομικός απολογισμός ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση και επικυρώθηκε από την εξελεγκτική επιτροπή.
Από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Μιχαλόπουλος Νικόλαος, Αντιπρόεδρος: Χριστοδούλου Γεώργιος, Γεν Γραμματέας: Παπαναγιώτου Ευτυχία, Ταμίας: Τερζής Νικόλαος και μέλη Ντόκος Αντώνιος, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Μιχαλόπουλος Αντώνιος.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν: Ντάνος Ανδρέας, Καραμούζη Αλεξάνδρα , Καλούτσης Μιχάλης.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.