HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος 'Κλείτορας" σας ενημερώνει

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος στις 25 Μαρτίου στο Χωριό μας τον Κλείτορα ο Παπασπύρος τέλεσε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Άγιου Νικο...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος στις 25 Μαρτίου στο Χωριό μας τον Κλείτορα ο Παπασπύρος τέλεσε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Άγιου Νικολάου , παρουσία των λιγοστών κατοίκων και επισκεπτών του Στις 18 Μαρτίου στην αίθουσα Αρχαιολογικής Εταιρίας έγινε η πανηγυρική εκδήλωση για την επέτειο του 1821 και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Πρόεδρο της Πανκαλαβρυτινής Ένωσης.

Παρευρέθησαναπο τον Κλείτορα οι Μαρώσης Παναγιώτης πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Πίττα Αριστέα γραμματέας του Συλλόγου Χαραλαμπόπουλος Σπύρος έφορος του Συλλόγου Φωτοπούλου Μαρία Χωριού.
Κατόπιν τέλεσε τρισάγιο στο Μνημείο των Πεσόντων στους Αγώνες του Έθνους. Έγινε Κατάθεση Στεφάνου από τον γηραιότερο Κύριο Ανδρέα Παπαφιλιππόπουλο και εκρατήθει ενός λεπτού σιγή .

Αξίζει να αναφέρουμε τους παρευρισκομένους Σπύρος και Ανδρέας Φωτόπουλος Γιάννης και Ζωή Χαραλαμπόπουλου Αργύρης και Αντριάνα Κωνσταντόπουλου Θεοδώρα Θεοδωροπουλου Ανδρέας και Καίτη Λαμπίρη Χαραλάμπος Μαλλής Χρήστος Παπαχρήστος  Ανδρέας και Μαρία Παπαφιλιππόπουλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Παπαφιλιπποπουλος.

Στις 22 Μαρτίου έφυγε από την ζωή η Ασλάνογλου Θάλεια σύζυγος του  Φίλιππα Ανδριόπουλου . Ο Πόνος όλων μας είναι Μεγάλος για μια ΚΥΡΙΑ Με όλα τα γράμματα Κεφαλαία.
Αγάπησε τον Κλείτορα σαν την Πατρίδα της, αντιμετώπισε το πρόβλημα με την Υγειά της με Θάρρος και Αξιοπρέπεια ,υπήρξε καλή σύζυγος και μητέρα Χαμογελαστή και φιλική με όλους από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο Αγαπημένη Θάλεια ο Άνθρωπος πεθαίνει όταν οι ζωντανοί τον ξεχνούν. Εμείς σου Υποσχόμαστε πως δεν θα σε Ξεχάσουμε Ποτέ.
Ο Μεγαλοδύναμος να σε έχει καλά εκεί που είσαι, και να δίνη κουράγιο Στον Άντρα σου και τα Παιδιά σου και σε εμάς τους Κλειτορινούς . Ας είναι Ελαφρύ το Χώμα της ιδιαίτερης Πατρίδας σου Έδεσσας που σε σκεπάζει. Με βαθύ Πόνο καρδιάς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 







Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.