HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλαδικές 2012: Έως τις 18 Μαΐου το password για το μηχανογραφικό

Όλοι οι υποψήφιοι Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ καλούνται να μεταβούν από έως τις 18 Μαΐου στο σχολείο τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπι...

Όλοι οι υποψήφιοι Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ καλούνται να μεταβούν από έως τις 18 Μαΐου στο σχολείο τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό που θα τους επιτρέψει να καταθέσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Αναλυτικότερα, κωδικό ασφαλείας (password) πρέπει να αποκτήσουν όλοι οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ προκειμένου να μπορέσουν να καταθέσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.
τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση password, είναι το Δελτίο εξεταζομένου και η αστυνομική ταυτότητα. Οι υποψήφιοι με το 10% θα πρέπει να έχουν μαζί τους,  Αστυνομική ταυτότητα και την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης

Με αυτό τον κωδικό, θα μπορούν σε επόμενη φάση, αφού μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, να επεξεργαστούν και τον Ιούνιο να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.