HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα κλειδωμένα ποδήλατα ενός ανύπαρκτου προγράμματος....

Χθες στα Καλάβρυτα το ποδήλατο είχε την τιμητική του. Πλήθος Καλαβρυτινών από το πρωί βγήκαν βόλτα με τα ποδήλατά τους, σε μια εξαιρετικ...

Χθες στα Καλάβρυτα το ποδήλατο είχε την τιμητική του. Πλήθος Καλαβρυτινών από το πρωί βγήκαν βόλτα με τα ποδήλατά τους, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων & ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την ευκαιρία του 4ου ΕΤΑΠ του 18ου Διεθνή ποδηλατικού γύρου Ελλάδος.
Ευχή όλων μας η πρωτοβουλία αυτή να έχει συνέχεια
Δυστυχώς όμως δεν ξέρουμε αν ο Δήμος  Καλαβρύτων συμμερίζεται τέτοιες προσπάθειες αφού στις αποθήκες του Δήμου εδώ και δέκα μήνες βρίσκονται κλειδωμένα τα ποδήλατα του προγράμματος «...βελτίωση της καθημερινότητας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας», (δόθηκαν χθες ορισμένα). 
Να θυμήσουμε οτι στις 22 Αυγούστου του 2011, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο υλοποίησης του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την προώθηση της σωματικής άσκησης, βελτίωση της καθημερινότητας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας», έδωσε σε πολλούς Δήμους, μεταξύ αυτών και των Καλαβρύτων ικανό αριθμό ποδηλάτων.  
Σύμφωνα με το Υπουργείο οι Δήμοι γίνονται φορείς διαχείρισης και εκμετάλλευσης των ποδηλάτων, έχοντας την υποχρέωση της χάραξης προτεινόμενων ασφαλών διαδρομών, ικανών και προσβάσιμων από όλες τις ηλικίες. 
Αλήθεια μετα από σχεδόν ένα χρόνο, ο Δήμος Καλαβρύτων τι έχει κάνει για την εφαρμογή του προγράμματος;

   

για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
 Νίκος Κυριαζής 








Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.