HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή μας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος...

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολή μας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος , συνοδευόμενος από ομάδα προσκυνητών της Ενορίας Αγίων Πάντων Λονδίνου. Ο Σεβασμιώτατος με την συνοδεία του μετέβη στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, όπου και ξεναγήθηκε από τους πατέρες της Μονής στο Ιστορικό Σπήλαιο, όπου ευρέθη η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας και στο Καθολικό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Έπειτα παρετέθη γεύμα προς τιμή του στο Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα της Μητροπόλεώς μας . Ακολούθησε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, όπου και έγινε δεκτός και ξεναγήθηκε από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, π. Ευσέβιο Σπανό.
Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του αναχώρησαν αργά το απόγευμα για την Πάτρα, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας και από την προσφερθείσα φιλοξενία.








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.