HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία του Θανάση Νταβλούρου σε Καλάβρυτα και Άνω Διακοπτό

Μήνυμα εθνικής ενότητας και στήριξης της κυβέρνησης που ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς για την ανόρθωση της Ελλάδας μετέφερε ο βουλευτής Αχαϊ...

Μήνυμα εθνικής ενότητας και στήριξης της κυβέρνησης που ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς για την ανόρθωση της Ελλάδας μετέφερε ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε την Κυριακή σε χωριά των Καλαβρύτων και στην περιοχή του Άνω Διακοπτού.
“Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων και των κρίσιμων ιστορικών επιλογών, όπως έχει καταδείξει και η ιστορία. Και τώρα, με νωπή τη λαϊκή εντολή, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη ιστορική πρόκληση” τόνισε ο κ. Νταβλούρος, διαμηνύοντας επί λέξει και τα εξής:
“Η κρίσιμη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα απαιτεί γενναίες αποφάσεις από τη σημερινή κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, προϋποθέτει όμως και την αμέριστη στήριξη της καθώς και κοινή προσπάθεια για τον κοινό σκοπό: τη σωτηρία της Ελλάδας.
Η ιστορία μας διδάσκει και μας δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ναι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει, και θα τα καταφέρει, αρκεί να βαδίσουμε μαζί, να παλέψουμε και να αγωνιστούμε, για να ξανακερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον των επόμενων γενιών.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε, μόνο αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας και δεν κρυφτούμε πίσω από εύκολους καταγγελτικούς και ανέξοδους λόγους, που τρέφουν την κρίση και παρατείνουν το σημερινό αδιέξοδο”.
Παράλληλα, και στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Νταβλούρος παραβρέθηκε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε στην Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων για την επέτειο της νικηφόρου μάχης των Μοναχών και άλλων Καλαβρυτινών Αγωνιστών κατά των ορδών του Ιμπραήμ Πασά, που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου 1827.
Της Θείας Λειτουργίας, της καθιερωμένης δοξολογίας και της επιμνημόσυνης δέησης χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, εκτός άλλων, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Γιώργος Κοσμάς και ο τέως βουλευτής Αχαϊας Θανάσης Παπαδόπουλος, 



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.