HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Νταβλούρου

Τις ευχαριστίες του σε όλους τους Καλαβρυτινούς και τις Καλαβρυτινές εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος, ...

Τις ευχαριστίες του σε όλους τους Καλαβρυτινούς και τις Καλαβρυτινές εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος, μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Ο νεοεισελθών στον πολιτικό στίβος βουλευτής αναφέρει σχετικά : « Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Καλαβρυτινούς και τις Καλαβρυτινές που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν, πρώτο σε ψήφους, βουλευτή Αχαϊας. Το γεγονός αυτό συνιστά για μένα μια μεγάλη τιμή, σηματοδοτεί ωστόσο κι ένα βαθύτατο αίσθημα ευθύνης, την οποία πλήρως συναισθάνομαι.
Ως εκ τούτου, υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα στους κατοίκους των Καλαβρύτων και ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ιστορική περιοχή τους. Χωρίς περιττά λόγια, αλλά με συγκεκριμένες και στοχοποιημένες κινήσεις, όπως έχω ήδη πράξει στα πρώτα βήματα της κοινοβουλευτικής μου θητείας».
Και συνεχίζει : «Με την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμή σας, είμαι εκπρόσωπός σας στη νέα Βουλή. Και αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ. Αυτή τη στιγμή ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει το καθήκον του. Με τη δική σας εντολή και πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την αποφασιστικότητα, την αμεσότητα και τη σκληρή δουλειά, υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της τιμής που μου κάνατε ώστε να σας εκπροσωπώ και μάλιστα ως πρώτος στην προτίμηση σας.
Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη και να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσω να φανώ συνεπής και δραστήριος στην επιλογή σας αυτή. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε μαζί ως ακούραστοι μαχητές με συνέπεια και ειλικρίνεια για το καλό του τόπου μας και της πατρίδας μας».






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.