HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Καλαβρύτων

Σ τα πλαίσια του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και εφαρμογής της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσ...



Στα πλαίσια του Ε.Π «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και εφαρμογής της Πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Καλαβρύτων,  αρχικά με την πρόταση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο) ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ ως φορέα υλοποίησης και θα ακολουθήσουν και οι προτάσεις με φορείς υλοποίησης 1) το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., 2) τη ΜΚΟ ΔΗΩ, μετά την τελική έγκριση από τον ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις εργασίας που προβλέπονται στην πρόταση με φορέα υλοποίησης την M.K.O. Ερύμανθος έχουν ως εξής:

Κωδικός θέσης
Ενέργεια
Τόπος υλοποίησης
Ειδικότητα
Διάρκεια σύμβασης
Αριθμός
ατόμων
101
Διάνοιξη/ σήμανση  μονοπατιών και καθαρισμός των ποταμιών και αυλαίων άρδευσης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων
5 ΜΗΝΕΣ
20
102
Διαχείριση Infokiosk
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΠΕ ή ΤΕ Πληροφορικής
5 ΜΗΝΕΣ
6
103
Διάνοιξη/σήμανση  μονοπατιών και καθαρισμός των ποταμιών

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΤΕ ή ΔΕ Πολιτικών Δομικών Έργων ή Έργων Υποδομής
5 ΜΗΝΕΣ
4

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ΚΟΧ.1. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνει:
α) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τον ενδιαφερόμενο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή προς το Δημαρχιακό Κατάστημα Ψωφίδας Καλαβρύτων- υπόψη κυρίου Βασίλη Τακτικού (τηλ. επικοινωνίας: 6989-865476),
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Δημαρχιακό Κατάστημα Ψωφίδας Δήμου Καλαβρύτων, ΤΚ.:25004, υπόψη ΑΜΚΕ Ερύμανθος
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του έναν ή περισσότερους κωδικούς θέσεων για μία ή περισσότερες ειδικότητες της ίδιας ή διαφορετικής κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ , ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ), εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση προσόντα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και θα γίνεται από 8 Ιουνίου 2012 εώς 17 Ιουνίου 2012 μεταξύ 09.00πμ και 14.00μμ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του Δικαιούχου ΑΜΚΕ Ερύμανθος στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.erymanthos.gr) γ) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).













Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα



στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.